Masini spalat „LG”- inclusiv cu program scurt, slim, verticale etc.

328 lei
negociabil
0 vizualizări
Depozit de frigidere și mașini de spălat (inclusiv slim, frontale, verticale, cu program scurt, cu uscare etc.) - proveniență Germania, generație actuală și recentă, - în stare excelentă, și ca funcționare, și ca aspect (în țiplă).

Depozitul NU este deschis permanent, așa încât pt. vizionare se fac

PROGRAMĂRI la: 07******35.

inclusiv sâmbăta/duminica, precum și în zilele de sărbătoare legală.

Pentru detalii și poze vizând produsele comercializate, intrați pe:
www.electrocasnicesecondhand.ro

Primesc la schimb, oferind 100- 450 lei/buc: mașini de spălat și frigidere.

De reținut:

- se face probă la vânzare și se garantează funcționarea.

- la cerere, se asigură transport în București si zonele limitrofe (maximum 50 km. de București), inclusiv sâmbăta/ duminica.

NOTĂ:

1. Pentru vizionare este obligatoriu sa faceți o programare la 07******35 , depozitul nefiind deschis permanent.

2. în galeria foto descoperiți doar o parte din produsele aflate în stoc, la vânzare; puteți găsi, în schimb, o gamă diversă de mărci și modele, unele- vizibile pe sit, altele- nu.

3. prețul este de 470- 1000 lei (sub 50 % din prețul unui produs similar nou), funcție de produs, marcă, model, generație, capacitate etc.

AVANTAJELE ACHIZIȚIONĂRII DE PRODUSE S- H:

1. au fost fabricate pentru piața occidentală, calitatea si performanțele acestora fiind net superioare.

2. pe lângă faptul că produsele sunt de generație recentă și actuală, acestea sunt puțin folosite, utilizatorii din statele occidentale recurgând frecvent la serviciile specializate de spălare din rețeaua publică.

3. sunt cu 50% mai ieftine decât cele noi.

4. la un moment dat le puteți vinde, obținând pe ele cel puțin prețul pe care l- ați achitat la cumpărare (v- ați folosit de acestea, fără sa vă coste nimic!).

5. au o durată de folosință de cel puțin 10 ani.

ADRESA:

- str. Leon Vodă, nr.14, sector 4, București (la câțiva pași de fostul restaurant „BUDAPESTA", actualmente sala de jocuri „MAX BET”- între p- ța „UNIRII” și metrou „TINERETULUI”).

Cu precizarea că uneori este posibil să nu existe produse la prețul minim, rugămintea este de a cere informații în acest sens înainte de a pleca spre depozit.

Altfel, există permanent marfă pe stoc(minimum 60 produse zilnic), calitatea acesteia fiind garantată (produsele sunt în țiplă, f. curate, bine întreținute și au toate componentele intacte).
Vezi descrierea
Publicat: 11.06.2021 18:06
Actualizat: 11.06.2021 18:06
ID: -g0xCSiK9PRP