MiniPC Lenovo ThinkCentre M700 Tiny i3-6100T/4/320gb/w10p

1.490 lei
negociabil
Bacău, jud. Bacău
0 vizualizări
Ultima bucata ,noi in cutie proaspat sosite din Germania .
Mini PC Lenovo ThinkCentre M900 cu suport si kit montaj vesa standard ,tastatura qwertz germana si mouse inclus .

Desktopul compact ThinkCentre M900 Tiny este atat de mic incat incape lejer pe un raft de carti, in spatele unui monitor sau chiar sub birou. Conceput pentru a functiona in cele mai dure medii, Tiny poate face fata oricarei provocari, de la lovituri minore la temperaturi extreme si praf, astfel incat dumneavoastra sa va concentrati asupra cresterii afacerii si indeplinirii sarcinilor.

Dimensiuni reduse, performante bune
Fiind cu 96% mai mic decat un desktop tower traditional, M900Tiny este extrem de compact. Acest desktop de mici dimensiuni incape aproape oriunde si poate fi pozitionat pe orizontala sau pe verticala - asezati-l pe un perete, in spatele unui monitor sau chiar sub birou. Puteti chiar sa activati semnalizarea digitala pe un PC usor de ascuns din campul vizual. Acesta ofera performante fiabile, de nivel profesional, eliberand totodata spatiu util pe birou.

Beneficiile designului modular
Cu ThinkCentre M900 Tiny, puteti crea propriul PC All-in-One modular. Utilizati pur si simplu desktopul Tiny pe spatele ecranului ThinkCentre Tiny-in-One (TIO). Mentineti costurile reduse atunci cand alegeti sa faceti upgrade separat ecranului si procesorului si realizati mai multe cu bunurile dumneavoastra de-a lungul timpului.

Priviti in perspectiva
Putand lucra cu pana la 3 ecrane independente sau 4 in modul Mosaic, M900 Tiny extinde posibilitatile unui computer desktop, oferind productivitate mai mare. Ideal pentru domeniile financiar si creativ, si pentru toate necesitatile dumneavoastra in multimedia si multitasking.

Mai mare nu inseamna automat mai bun
Nu fiti dezamagiti de cadrul miniatural, deoarece ThinkCentre M900 Tiny are un potential mare. Dotat cu procesor Intel® Core™ puteti sa il porniti rapid si sa incarcati fisierele si mai rapid. Activitatile solicitante precum crearea continutului multimedia, designul grafic si calculele sunt floare la ureche.

Proiectat pentru afaceri. Testat pe stilul dumneavoastra de viata
ThinkCentre M900 Tiny este construit pentru a rezista in orice mediu. Poarta numele de Think pentru ca a fost validat de teste de specificatii militare si peste 200 de controale riguroase ale calitatii. De la temperaturi arctice de -20 de grade Celsius la caldura desertului de 60 de grade Celsius, acest dispozitiv face fata provocarilor cu brio.
Publicat: 22.02.2021 08:02
Actualizat: 22.02.2021 08:02
ID: 0fg21vejBra