Apartament 3 camere, zona UTA, decomandat

72.000 €
90 m²
0 vizualizări
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere, situat în zona UTA, la etajul 7/8, are o suprafaţă de 106 mp și vedere spre Calea Aurel Vlaicu.
Imobilul dispune de o compartimentare decomandată și este compus din 2 dormitoare, o sufragerie spațioasă, bucătărie cu loc pentru servirea mesei, două băi (o baie de serviciu și o baie mare cu vană și geam), două balcoane închise în termopan, debara, cămară alimente și un hol mare.
Apartamentul a fost renovat complet în anul 2020, cu materiale de calitate și dispune de ușă metalică la intrare, uși interioare din MDF, geamuri termopan integral, gresie și faianță model nou, parchet laminat, pereți zugrăviți cu glet și lavabil, încălzire proprie cu centrală termică nouă pe gaz și instalație electrică nouă.
Locuința se vinde complet mobilată și utilată, dispune de o panoramă frumoasă asupra orașului, cu vedere pe ambele părți și are în apropiere magazine, staţie de tramvai, farmacii și restaurante.
Preț: 72.000 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.
Pentru acest imobil se plătește comision la cumpărare, compania noastră angajându-se să prezinte oferta dumneavoastră de preț, să vă asigure consultanță și asistență până la finalizarea tranzacției, să se ocupe de actele necesare pentru accesarea unui credit ipotecar și pentru notar.
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 01:04
Actualizat: 08.04.2021 01:04
ID: 1FtIe1yA1Qp