Incalzire prin pardoseala in toata tara cu montaj asigurat de la 20€

0 vizualizări
www.hai-instal.ro 07*********35
www.incalzire-prin-pardoseala.ro

Atunci când vine vorba de confortul locuinței, încălzirea prin pardoseală a început să devină din ce în ce mai populară și la noi în țară. Aceasta vine ca o alternativă la clasicul sistem de încălzire prin calorifere, fiind o modalitate termică eficientă și elegantă de încălzire.
Sigur ți-ar plăcea o podea caldă atunci când te dai jos din pat, mai ales în lunile răcoroase de toamnă târzie și iarnă.

Ce este încălzirea prin pardoseală?

Încălzirea în pardoseală este un sistem alcătuit din conducte cu apă caldă sau cabluri electrice așezat la nivelului podelei, deasupra șapei. Acest sistem poate înlocui caloriferele. Mai mult decât atât, asigură încălzirea uniformă a locuinței. În felul acesta, căldura se propagă de jos în sus, prin radiere, în timp ce caloriferele produc căldura prin convecție.

Cum funcționează un sistem de încălzire în pardoseală și unde poate fi montat?

Sistemul de încălzire prin pardoseală oferă siguranţă şi prezintă numeroase avantaje în comparaţie cu încălzirea tradiţională. Astfel, foarte multe proiecte noi aleg această opţiune de încălzire care începe să prinda tot mai mult teren.
Încălzirea prin pardoseală cu agent termic sau cu electricitate este un sistem de încălzire economic şi ecologic. El ajută la economisirea energiei, dar şi a gazelor. În plus, face posibilă utilizarea surselor alternative de energie, cum ar fi încălzirea geotermală sau cu panouri solare.

Tipuri de încălzire în pardoseală

Există 2 tipuri de încălzire prin pardoseală:

încălzire prin pardoseală alcătuită dintr-un circuit de țevi prin care circulă apa caldă – apa este încălzită cu ajutorul unei centrale termice, la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius. Apoi, apa este transmisă către rețeaua de țevi montată în șapa de beton din podea, printr-un distribuitor pentru încălzire. Acest sistem poate încălzi cu ușurință suprafețe întinse, căldura fiind transmisă uniform. Reprezintă o soluție mai eficientă și economică din punct de vedere al energiei consumate față de sistemele de încălzire clasice. Acest tip de încălzire poate fi conectat și la un boiler, pompe de căldură sau chiar și la un sistem solar.
Vezi descrierea
Publicat: 31.08.2021 03:08
Actualizat: 31.08.2021 03:08
ID: 31FIcO5rKAcC