Apartament 2 camere, decomandat, metrou Berceni, credit noua casa

56.900 €
51 m²
0 vizualizări
Birou vanzari dezvoltator! Bloc nou! 0% comision de achizitie!
Va propunem spre achizitie un apartament de 2 camere, ce beneficiaza de compartimentare optima.Blocul face parte dintr-un ansamblu exclusivist, are regim de inaltime P+6E, construit pe cadre de beton armat si compartimentat doar cu caramida Porotherm, avand un design modern. El se izoleaza termic cu polistiren de 10 cm, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit atat vara, cat si iarna.
Beneficiaza de o calitate superioara a finisajelor si a dotarilor: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam de termopan, usa metalica, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare, acestea fiind la alegere dintr-o gama variata de produse.
Apartamentul se preda la cheie bransat individual la toate utilitatile, cablat pentru telefonie, internet si televiziune la cele mai inalte standarde.
Imobilul este situat la doar 5- 6 min de meres pe jos fata de metrou Berceni. In apropiere se afla mai multe scoli si gradinite de stat, locuri de joaca si centre comerciale.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare!!
Vezi descrierea
Publicat: 21.07.2021 07:07
Actualizat: 21.07.2021 07:07
ID: 3BSVfXR0M1Mp