Tuia - Cel mai frumos gard viu Leylandii (leilandi) Chiparos

12 lei
negociabil
0 vizualizări
Produs si crescut in Romania - Pepiniera Mirsid. Se ofera Certificat de Garantie si instructiuni de plantare la fiecare comanda. NU RASPUND LA MESAJE SI ACCEPT COMENZI DOAR TELEFONIC.

Inaltime cuprinsa intre 30-40 cm la 12 lei - stoc deja epuizat, disponibil la toamna

Inaltime cuprinsa intre 45-50 cm la 15 lei - disponibil aprox. 200 bucati

Inaltime cuprinsa intre 60-65 cm la 17 lei - stoc deja epuizat.

Inaltime cuprinsa intre 70-75 cm la 25 lei - stoc deja epuizat, disponibil la toamna

Inaltime cuprinsa intre 80-100 cm la 30 lei - momentan indisponibil

DISPONIBILE PLANTE SCOASE DIN PEPINIERA CARE SE LIVREAZA CU BALOT DE PAMANT AVAND DIMENSIUNILE:

80 - 100 cm - 30 lei - stoc deja epuizat
100 - 120 cm - 35 lei - stoc deja epuizat
120 - 140 cm - 60 lei - maxim 50 bucati disponibile
140 - 160 cm - stoc deja epuizat, disponibil la toamna
160 - 180 cm - stoc deja epuizat, disponibil la toamna
PRETUL ESTE FIX INDIFERENT DE NUMARUL DE BUCATI ACHIZITIONATE, ASADAR ROG DOAR CEI INTERESATI SA MA CONTACTEZE, NU INSISTATI CU NEGOCIERE.

ROG CEI INTERESATI SA FOLOSEASCA NUMARUL DE TELEFON AFISAT PE SITE PENTRU DETALII, NU AM TIMP SA RASPUND LA MESAJE.

Descriere:
Cupressocyparis leylandii este o cypresa (se aseamana mult cu Thuja) foarte des folosita pentru gardurile vii. Are o crestere foarte rapida, este foarte compact, si se preteaza foarte bine la orice fel de tundere.

Este un conifer cu ritm de crestere foarte alert, care se transforma rapid intr-un gard viu dens. Este perfect rezistent la frig si nepretentios cand vine vorba despre tipul solului. Suporta bine taierile succesive si intensive. Pentru un gard viu frumos, plantati la o distanta de 40-50 cm intre plante.

Avantaje produs:
-principalul rol este acela de a delimita o suprafata, dand un aspect placut gradinii
-are o crestere foarte rapida, este foarte compact la maturitate si se preteaza foarte bine la orice fel de tundere
- compozitia din ghiveci este de cea mai buna calitate - turba blonda adusa din Lituania, nutrient osmocote 5-6 luni respectriv 8-9 luni - produs in Olanda (ajuta la dezvoltarea plantei) si perlit produs in Germania (mentine umiditatea la radacina) pentru o crestere uniforma a plantei si pentru mentinerea constanta a umiditatii.

Beneficii client:
-se dezvolta foarte rapid
-se planteaza si se intretine foarte usor
-este rezistent la boli si daunatori, nu necesita aplicarea de tratamente, aducand astfel,
beneficii economice.
- îmbunătăteste viața privata, reduce vântul si nivelul de zgomot
- creșterea securității, obtinandu-se un gard viu impenetrabil.

Mod de plantare:
Plantele cu ghiveci se pot planta indiferent de anotimp! Exceptie, cand pamantul este inghetat pana la 5 cm adancime. Sapati o groapa cu cel putin 10-15 cm mai mare decat ghiveciul. Pentru o prindere reusita este important ca la plantare tot substratul impreuna cu radacina plantei sa fie foarte bine umezite. Asadar, recomand a se introduce intr-o galeata cu apa planta cu ghiveci, insa doar ghiveciul va fi introdus complet in apa, cat sa depaseasca 2-3 cm marginea superioara a ghiveciului. Tineti planta in apa timp de MAXIM 5 minute inainte de plantare pentru a se elimina aerul din substrat si a se umple de apa, dupa care scoateti planta tasand bine peretii ghiveciului pentru a permite si a nu leza radacinile plantei formate pe peretii interiori ai ghiveciului. Daca exista posibilitatea, puteti sa faceti un mix de nisip cu pamantul scos din groapa pentru mentinerea umiditatii radacinilor, doar in cazul in care in terenul nu retine corespunzator apa(ma refer in special la terenurile lutoase - ajac).

Atentie! Toate ramurile plantei trebuie sa ramana deasupra solului la plantare. Umpleti cu pamant si musuroiti in jurul plantei pentru a evita aerul sa patrunda la radacina si udati abundent pana obtineti un aspect mlastinos.

Se ofera GARANTIE pentru fiecare planta in parte si se schimba in caz ca nu se prinde dupa plantare, cu conditia sa se respecte intocmai indicatiile de plantare pe care le ofer, garantat, valabila 6 luni de la data livrarii.

Ca sa aveti o planta viguroasa si sanatoasa, udati la un interval de 2-3 zile in perioadele secetoase (de preferat seara) si tineti cont ca udarea sa fie facuta doar la radacina si NU pe ramurile plantei (recomand folosirea sistemului de picurare).

ATENTIE: Descrierea privind modul de plantare si intretinere din acest anunt este succinta, in instructiunile de plantare pe care le primiti la livrarea plantelor se regasesc pas cu pas toate operatiunile pe 5 pagini in format A4.

Plantele la ghiveci se livreaza cu curierul oriunde in tara, cele cu balot de pamant se livreaza personal sau vine clientul sa le ridice din pepiniera.

Accesand categoria "Anunturile utilizatorului" va puteti informa cu privire la plantele care sunt produse si comercializate de Pepiniera Cataleya - Mirsid.
Vezi descrierea
Publicat: 10.06.2021 09:06
Actualizat: 10.06.2021 09:06
ID: 3jorXB67Z4WL