Lampă germicidă cu UV și ozon - contra virusi, bacterii și acarieni

119 lei
negociabil
0 vizualizări
Lampa germicidă cu ultraviolete și ozon este un instrument extrem de puternic și util în lupta contra virușilor, bacteriilor, fungilor și acarienilor, ce nu ar trebui să lipsească din căminul dvs.
Totodată poate fi și un cadou deosebit de util pentru cei dragi.

Prin lumina sa ultravioletă de tip UV-C (lungimea de undă 185Nm – 280Nm) această lampă are o rată de distrugere a microorganismelor de 99%, oferind o dublă sterilizare :
- atât prin lumina ultravioletă,
- cât și prin ozonul ce îl generează în incinta unde este utilizată !
Notă: Vizualizați fotografiile postate. Și acestea conțin informații utile !

FUNCȚII :
a. – Ucide viruși, bacterii și fungi(ciuperci) cum ar fi : stafilococul auriu, pneumococul, salmonella, E coli, candida albicans, mucegaiul, etc.
b. – Ucide acarienii. Acarienii de praf sunt creaturi minuscule, ce nu sunt vizibile cu ochiul liber. Ei pot fi găsiți pe pat, pernă, canapea, covor, practice ei sunt peste tot în casă și aduc multe prejudicii, cum ar fi : acarienii de praf mușcă pielea oamenilor, producând mâncărime și roșeață a pielii, somn incomod.
c. – Îndepărtează mirosurile urâte, cum ar fi: mirosul de afumat din bucătărie, mirosul rău de toaletă, mirosul de încălțăminte purtată excesiv, mirosurile din frigider, coș de gunoi, etc. Razele UV-C ucid bacteriile ce provoacă mirosuri urâte iar ozonul ucide rapid și descompune oxidativ, microorganismele cu mirosuri organice sau anorganice.
d. – Curăță aerul : Descompune microorganismele din aer, reduce alergenii care pot provoca astm și diverse alergii. Ucide microorganismele contaminante ce pot provoca răceli, sinuzite, alergii, făcând aerul mai proaspăt.

CARACTERISTICI GENERALE :
- Lampa pt. dezinfectare germicidă tip : UV-C (ultraviolete + ozon)
- Culoare emițătoare : violet - albăstrui
- Lungime de undă : 185nm-280 nm
- Tensiune : 110V / 220V
- Putere : 8W
- Material : corp lampă : aluminiu (LxHxI = 310x35x23mm)
- Tip lampă/bec : T5 - Tub de sticlă, transparent (L = 300 mm)
- Modalitate de utilizare : singulară / legate în serie (max. 5 lămpi)
- Zonă de dezinfectare : 12-16 m² / în funcție de înălțimea camerei (pt. o singură lampă !)
- Timp de utilizare/sterilizare propus : 30-60 min/ședință cu 1-3 ședințe / săptămână
- Produsul se livrează împreună cu : 2 cleme metalice pt. fixare + cablu de alimentare la 220V, prevăzut cu întrerupător, cu L=aprox. 1,8m. Pentru fiecare set de 2 lămpi cumpărate se oferă gratuit un cablu de conexiune cu L=20cm – pt. a putea lega în serie cele 2 lămpi !

ATENȚIONARE :
Razele UVC sunt dăunătoare pentru ochi și piele ! Nu priviți lampa atunci când este aprinsă !
Înainte de pornirea lămpilor în spațiul/incinta unde se efectuează dezinfecția/sterilizarea, toate persoanele, animalele și plantele vor fi evacuate !
După utilizare, deoarece lampa a ucis o mulțime de bacterii și microorganisme în cameră, este indicat să deschideți geamurile și ușile, lăsând camera să se aerisească timp de 15-30 minute, după care puteți intra.

IMPORTANT PENTRU CLIENŢI :

Pe stoc se află momentan doar 4 buc. !
Înainte de plasarea unei comenzi ferme, vă rugăm să verificați disponibilitatea produsului (în stocul nostru sau al furnizorului nostru) pe mesagerie - deoarece produsele noastre sunt listate și pe alte pagini web !

CONDIȚII DE LIVRARE :
• Pentru București: livrare personală în sector 4, zona City Mall sau contra, cost prin curier expres agreat de părți, în sistem ramburs (cumpărătorul va achita direct la agentul de transport, contravaloarea transportului + rambursul)
• În țară : prin Poșta Română în sistem ramburs (contra sumei de 20 ron) sau contra, cost prin curier expres agreat de părți, în sistem ramburs (cumpărătorul va achita direct la agentul de transport, contravaloarea transportului + rambursul)

În contul nostru puteți găsi și alte produse interesante de o calitate superioară.
Accesați butonul ”Anunțurile utilizatorului” – sus în partea dreaptă a paginii – pentru a vizualiza toate produsele noastre.
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 14:08
Actualizat: 30.08.2021 14:08
ID: 5bcipvwB6emZ