Apartamente noi de vanzare 3 camere, zona Doamna Ghica Colentina Tei

88.000 €
negociabil
73 m²
Cumperi direct de la dezvoltator

Apartamentele propuse spre vanzare fac parte din noul Complex Rezidential Cremenita 43 ce cuprinde 2 blocuri cu regim de inaltime P+3E, prevazut cu locuri de parcare individuale, racordat la toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta si canalizare.

Fiecare tip de apartament din cadrul complexului Cremenita43 a fost proiectat intr-un mod inteligent, astfel incat intreg spatiul sa fie folosit cu eficienta maxima.

Apartamentele sunt doatate cu tamplarie tripan, centrala termica, incalzire in pardoseala, obiecte sanitare si o gama variata de finisaje de calitate superioara (usi interioare,gresie,fainta si parchet) pe care fiecare client le poate alege in functie de preferinte.

Complexul rezidential este situat intr-o zona excelenta cu acces facil catre A3, acces rapid catre partea de Nord a orasului - la doar 15 minute distanta de Promenada Mall, 10 minute de mall Veranda, 5 minute Parc Plumbuita. In zona exista numeroase centre comericale, scoli si gradinite. In plus, exista statii de autobuz si tramvai situate la doar cativa metri de complex.

* Termen de finalizare: NOIEMBRIE 2021
Pret incepand de la: 61.000 euro +TVA pentru apartamente cu 2 camere.
Pret incepand de la: 86.000 euro +TVA pentru apartamente cu 3 camere.
De asemenea, poti vizita site-ul nostru www.cremenita43.ro unde vei gasi toata gama noastră de apartamente.

Pentru detali suplimentare suna acum la sau scrie-ne un mesaj, iar noi iti vom pregati cea mai buna oferta pentru viitoarea ta locuinta!
Publicat: 17.02.2021 16:02
Actualizat: 17.02.2021 16:02
ID: 60f5fMZcaZH