Apartament 2 Camere Metrou Aparatorii Patriei Acceptam Noua Casa

44.678 €
39 m²
0 vizualizări
Apartament 2 camere metrou Aparatorii Patriei NOUA CASA DIRECT DEZVOLTATOR COMISION 0
Apartamentul pe care vi-l propunem spre vanzare face parte dintr-un imobil nou construit in regim P+7E , situat intr-un complex residential nou, intr-o zona care se afla intr-o continua dezvoltare.
Imobilele sunt construite pe structura de beton armat cu caramida Porotherm de 30 cm izolate cu polistiren de 10, acoperis tigla metalica.

Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, inteligent si util compartimentat, are o suprafata de 39mp, camere decomandate, living spatios, spatiu pentru dressing in dormitor, este prevazut cu balcon si se preda la cheie, avand posibilitatea de a va pune amprenta asupra interiorului, cu finisaje de cea mai buna calitate, dispune de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, centrala proprie, calorifere din otel, usa metalica antiefractie iar baia este complet utilata cu obiecte sanitare si calorifer port prosop.
Imobilul este amplasat astfel incat permite accesul rapid catre toate punctele de interes precum: mijloace de transport in comun, statie linie 241 in fata blocului care face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei ( 8 min pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei), centre si galerii comerciale(SUN PLAZA, DEDEMAN, JUMBO, HORNBACH), magazine, zone de agrement si centre sportive .

Loc de parcare individualizat pentru fiecare apartament inscris in CF.

Acceptam orice fel de credit bancar. Oferim consultanta si solutii financiare prin colaboratorii nostri, pentru a obtine cel mai avantajos credit Ipotecar sau Noua Casa.

Avans minim 5%. Dacă avansul depășește suma de 10.000 EURO, se va aplica o reducere de 5% la suma dată ca avans!

Pozele sunt cu titlu de prezentare!
Pentru mai multe oferte, accesati: cautlocuinta.ro
Contact: (folosesti formularul de contact), Bianca. Te invit la o vizionare, pentru casa visurilor tale.

Direct dezvoltator! COMISION 0% ! ALTE TAXE 0!
pozele sunt cu titlu de prezentare
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 19:01
Actualizat: 14.01.2022 19:01
ID: 65b-hAAaagIj