Usa batanta Pereti din sticla securizat , Usa automate fotocelule

0 vizualizări
Usa batanta Pereti din sticla securizat , Usa automate fotocelule

Panelele de sticlă care sunt utilizate de obicei la intrarea locului de muncă vă încântă privirea cu eleganța și bunul gust. Acest produs poate fi proiectat în funcție de structura arhitectuală dorită. Instalându-se sisteme speciale în unghiurile dorite puteți seta zona de deschidere și închidere.

Panelele din sticlă sunt estetice și vă asigură rapiditate. Stabilește echilibrul temperaturii în locuință și în același timp sunt igienice. Este potrivit utilizării multifuncționare.

Panelele din sticlă sunt factorii cei mai mari care adaugă frumusețe încăperii.
Usa automate fotocelule
Sisteme de uși fotoceluri GlasSmart, design-urile realizate cu sticlă securizat cu rame aluminium oferă o trecere ușoară. Aceste uși care economisesc energie te detectează instantaneu când intri în zona de tranziție și se deschid automat. Nu aveți nevoie de putere fizică pentru a deschide ușa. Sistemele de uși fotocelule GlasSmart ușor de utilizat și sunt compatibile cu toate decorațiunile cu estetica lor. Mișcarea acestor uși, care fac ca imaginea de business să pară nouă în mod constant, depinde de fotocelă. Prin urmare, reduce la minimum pierderile de căldură.
Ușile cu fotocelule pot fi utilizate în locuri în care nevoia de securitate nu este în prim plan și aspectul estetic, care trebuie furnizat automat în interior și în exterior. Ușile cu fotocelule sunt sistemele preferate în magazine, centre comerciale, hoteluri, spitale, bănci, centre de afaceri, unde intrarea și ieșirea sunt ridicate. Sunt ușile care oferă estetică și confort împreună asigurând deschiderea și închiderea rapidă.

Tel:+40*******94
Vezi descrierea
Publicat: 19.07.2021 12:07
Actualizat: 19.07.2021 12:07
ID: 6M_mLxGb_Mvc

Anunțuri similare