Legging pentru sport cu efect anticelulitic Active Slim (S, M, L, XL)

150 lei
negociabil
0 vizualizări
Active Slim
-Conceput special pentru sport

-Fibre bioceramice și micromasaj 3D

-Efect de înveliș imediat

Faceți exerciții în interior sau în exterior cu leggings sport Slim Active și îmbunătățiți rezultatele!!!

1. Uităm de complexe!

Veți obține imediat o siluetă mai subțire, datorită țesăturii învelitoare, a taliei inalte  și a efectului său de modelare.  De asemenea, efectuează corecție și întreține corpul în timpul antrenamentului.

2. Rezultate pe termen lung!

Datorită combinației de fibre bioceramice și tricotat 3D unic, Active Slim acționează direct asupra celulelor adipoase, stimulând eliminarea lor.

Imediat dupa interacțiunea cristalelor bioceramice cu pielea, creste circulația sângelui și, prin urmare, forțează corpul să elimine mai ușor celulita.

Împreună cu o activitate sportivă, structura 3D a țesăturii ce contine fagure de miere, reproduce efectele unui masaj de palpare pe piele în zonele vizate: șolduri, coapse și abdomen. Efectul - o piele moale și elastică.

3. Tonifiem și reducem rigiditatea musculară!

Tricotajul și elasticitatea produsului vă oferă un al doilea efect de piele pentru libertate totală de mișcare și confort absolut.

Fibrele bioceramice, precum și ușoara compresie prezentă în materialul textil, îmbunătățesc tonifierea musculară. Pielea este mai tonifiată, mai fermă și oboseala musculară este redusă.
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 17:04
Actualizat: 08.04.2021 17:04
ID: 7FTMz28ANDJ