Te poti muta de maine-Casa cartier Bucuresti Vest, Ciorogarla

118.000 €
negociabil
130 m²
0 vizualizări
Case gata de mutat, cu doua locuri de parcare si toate utilitatiile, 3 dormitoare, 3 bai!
Va prezentam un cartier exclusivist de sase case elegante din zona de Vest a Bucurestiului (Ciorogarla) care îmbină câteva caracteristici prețioase – o comunitate rafinată, apropierea de puncte cheie (gradinita, scoala, supermarket,500 m statie RATB) și accesul extrem de ușor către inima orașului(10 minute de statia de metrou Preciziei).
Cartierul Magnoliei Residence este compus din 6 case, fiecare cu un teren total de 320 mp,.Parterul are o inaltime de 3 metri si este format din living si zona de dining cu bucatarie si zona de terasa plus o zona de intarare cu hol, zona dressing si o baie iar etajul este format din trei dormitoare (dintre care unul poate fi convertit in birou si unul este master-ul, dotat cu dressing si baie proprie ) si o baie mare pentru copii.Suprafata construita a unei case este de 160 mp si suprafata utila este de aproximativ 130 mp, dispusi pe doua nivele(la care se adauga si un pod de depozitare suplimentara-70 mp)!(casele sunt construite individual, cu doi pereti cu izolatie la mijloc,instalatii diferite, pentru a concentra terenul aferent in o parte a casei)

De asemenea, pentru confort, sunt incluse 2 locuri de parcare, amplasate chiar în dreptul casei,accesul este securizat pentru ca tu să știi că familia ta și bunurile tale sunt mereu în siguranță: în ansamblu se poate intra prin accesarea porții electrice acționată prin telecomandă. În plus, complexul, este împrejmuit cu gard.
Totul se preda la cheie pentru confortul familiei tale, din prima clipă. Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apă.
Suna-ne acum sa planificam o vizionare !
Direct dezvoltator! La pret se aduga TVA-ul!
Grabeste-te sa rezervi una din casele ramase!
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 16:01
Actualizat: 15.01.2022 16:01
ID: 7gE2zO_Tu5qI