Adaptor mufa radio CD auto de la Euro-ISO la Alpine 16 pini

24 lei
negociabil
VA ROG SA NU SUNATI DIRECT SI SA NU DATI MESAJE DECAT AICI PE OLX IN AFARA ORELOR DE PROGRAM 9:00-19:00 DE LUNI PINA VINERI (NU APEL, NU SMS, NU WATSAPP IN AFARA ACESTOR ORE/ZILE). IN ANUMITE CONDITII SI CU ANUMITE EXCEPTII POT LIVRA SAU FACE MONTAJE SI IN WEEKEND SAU LA ALTE ORE SEARA DAR NUMAI DUPA CE COMUNICAM IN MESAGERIA DE AICI.
ATENTIE: LA ALPINE AVETI MUFE DIFERITE IN 3 VARIANTE ASTFEL: ALBA (ca in poza 1) e 24 lei, NEAGRA (poza 2) e 30 lei si GRI (poza 3 costa 35 lei. Mufa pe care o comandati trebuie sa fie aceeasi culoare cu cea de pe aparat, toate au 16 pini dar sunt diferente mari intre ele (pini rotunzi sau patrati, toti pinii la fel sau cu doi pini mai grisi ecat ceilalti, dimensiune diferita, etc).
Vand si alte mufe adaptoareAdaptor conectori pentru masini echipate cu mufa Euro-ISO pentru aparate radio cd casetofon auto Alpine cu 16 pini ca in poza . Contin si firul de remote antena/amplifier pentru statie sau antena electrica (Daewoo Cielo, Espero, Leganza, Nubira, Mercedes, Mazda, etc) si un fir optional pentru comanda Muting de la car-kit-urile de telefon universale pe fir. Se poate face contracost si montajul mufei la masini care nu au mufa deloc (se taie mufa euro si se inadeste pe cablajul masinii sau se poate pune mufa euro langa cea originla, fara riscuri, fara improvizatii, electronist autorizat cu experienta peste 17 ani). Deasemnea se poate pune in locul mufei originale a masinii perechea de mufe noi Euro-Iso Standard pret 10 lei perechea de mufe si 20 lei montajul. Avantajul este ca ulterior aceasta mufa nu se va mai inlocui deoarece toate aparatele comercializate in prezent in Europa au ori mufa euro ori adaptor similar cu cel din acest anunt.
Pentru detalii sigure va rog atsati in mesaj poza cu spatele aparatului si modelul daca nu sunteti siguri. In masura in care am timp raspund si pe what's app pe ambele numere de telefon. Rog nu deranjati la ore nepotrivite.
Livrarea se face in zona intersectiei Pantelimon-Iancului aproape de McDonald's Electroaparataj aproape in fiecare zi cu telefon inainte. Pretul este fix. Produsele sunt noi si sigilate.
Publicat: 16.02.2021 11:02
Actualizat: 16.02.2021 11:02
ID: 8F7feJBar8y