Apartament cu 2 camere decomandate 73 mp utili zona Centru Istoric

76.500 €
73 m²
0 vizualizări
Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in Sibiu, zona Orasu de Jos in aproprierea strazii Ocnei, pozitionat la etajul 1 intr-un imobil tip casa construit in anul 1950, in suprafata totala de 91 mp plus cota parte din curtea interioara si podul imobilului.
Locuinta are 74 mp utili si este compusa din camera de zi 27 mp, un dormitor generos de 17 mp, bucatarie de 10 mp, baie 4.5 mp si un hol generos cu spatiu pentru pantofar si cuier, separat de suprafata utila acesta are cota parte din podul, pivnita si curtea interioara a imobilului.
Apartamentul reprezinta o modalitate de investitie excelenta in cea mai importanta zona turistica a orasului, este pretabil pentru inchiriere in regim normal si hotelier dar poate deservi si drept locuinta pentru clientii foarte pretentiosi care vor sa locuiasca la doar 5 minute de mers pe jos fata de zona ultracentrala a orasului.
Amenajarile interioare au fost refacute in anul 2015, au fost schimbate instalatile electrice si sanitare, peretii sunt tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, baia a fost complet renovata si dispune de obiecte sanitare, mobilier si geam pentru aerisire, iar camerele complet mobilate si amenajate. Acesta detine centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, usa metalica de acces, usi de lemn la interior si tamplarie pvc cu geam termopan. Zidurile cladirii sunt foarte groase, astfel pe timp de iarna nu se pierde din energia termica iar pe timp de vara se pastreaza o temperatura optima. Un alt beneficiu il constituie dimensiunile generoase ale incaperilor, atat in plan cat si pe inaltime.
Valoarea apartamentului este de 76500 euro negociabil. ID intern: 80.
Vezi descrierea
Publicat: 11.06.2021 19:06
Actualizat: 11.06.2021 19:06
ID: 8HdS_PL-NF_i