Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-WX350, 18 MP, Wi-Fi, Black

700 lei
negociabil
0 vizualizări
Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-WX350, 18 MP, Wi-Fi, Black

Produsul este nou.
Predare personala în București, trimit cu verificare in țară (25 ron cost suplimentar).

Cea mai mica si usoara camera din lume cu zoom optic 20x
Desi este mica, aceasta ofera numeroase caracteristici si componente de varf, pentru a va oferi fotografii uluitoare. Camera WX350 dispune de zoom 20x si de un senzor CMOS Exmor R®, care imbina precizia ridicata a fotografiilor cu portabilitatea de buzunar.

Zoom optic 20x
Un zoom optic 20x va aduce mai aproape de subiect fara compromisuri privind culorile, detaliile sau tonul.

Performante inalte in orice situatie
Nu veti avea niciodata surprize, indiferent de ocazie. Senzorul CMOS Exmor R® conlucreaza cu puternicul procesor de imagine BIONZ X pentru a oferi detalii stralucitoare si clare in fiecare cadru. Tehnologia By Pixel Super Resolution analizeaza fiecare pixel si converteste imaginile, restabilind detaliile la folosirea zoomului. Veti observa diferenta si noaptea cu intervalul ISO extins, de la 80 la 12800, care ofera rezultate extrem de precise chiar in conditii de lumina scazuta.

Stabilizare optica SteadyShot
Obiectivul se deplaseaza giroscopic si compenseaza miscarile cauzate de fotografierea cu camera in mana, pentru imagini mai clare pe intreaga plaja focala.

Ecran LCD luminos
Vizualizati imaginile instantaneu pe afisajul LCD incorporat de 7,6 cm (3"), cu cinci trepte de control al luminozitatii.

Partajaţi prin Wi-Fi® şi NFC
Utilizaţi NFC pentru a realiza o conexiune prin Wi-Fi® şi a partaja fotografii şi clipuri video cu prietenii şi familia.

Transformati smartphone-ul in telecomanda
Modificati setarile, mariti imaginea si, cel mai important, realizati fotografii cu aplicatia Remote pentru smartphone-uri.
Vezi descrierea
Publicat: 16.09.2021 19:09
Actualizat: 16.09.2021 19:09
ID: 8bcvAYJqtOi_