Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Tomis II

235.000 €
185 m²
0 vizualizări
COMISION 0% la cumpărare!
Raluca Ilisei -consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Future Home Constanta va propune spre vânzare o vila care este pe de departe cel mai deosebit proiect de locuinta în care merita sa investești atunci când iti dorești locuința perfecta, situată în centrul orașului Constanta .
Este momentul sa te asezi confortabil si sa savurezi imaginile cu aceasta casa finalizată în 2021 , ce are un regim de înălțime D+P+1E+ Pod înălțat (mansarda), in suprafata utila de 155 mp (neluând în considerare suprafață utila a podului ) . Terenul este în suprafață de 147 de mp și amprenta la sol este de 71 mp fapt ce ne releva ca proprietatea are și o curte suficient de mare în suprafață de 76 mp.
Aspectul exterior ireprosabil si compartimentarea perfecta, orientata pentru confortul locatarilor, fac ca acesta proprietate sa ofere cadrul perfect pentru timpul petrecut acasă.
Interiorul este finisat pana la stadiul de alb și are următoarea compartimentare :
DEMISOLUL are o suprafață deschisa foarte generoasa, utila, care poate fi folosita in mai multe scopuri și o baie de serviciu care poate fi utilizată ca spălător și uscător .
PARTERUL este punctul de atractie al casei . Este format dintr-o zona de relaxare , zona de dining ce beneficiază de lumina naturala printr-un geam de tip Velux și bucătăria care are acces direct către o superba terasa cu pardoseala realizată din lemn de pin . Aceasta terasa poate fi acoperită cu o pergola cu tavan retractabil astfel încât în zilele toride de vara sa va puteți bucura de acest spațiu indiferent de momentul zilei.
ETAJUL este zona de odihna a intregii familii . Este compartimentat în doua dormitoare mari, cu baie proprie, dressing și balcoane.
PODUL de tip mansarda este luminat natural prin 2 geamuri de tip velux și poate fi utilizat tot ca un spațiu de locuit, având înălțimea necesară și posibilitatea de a construi baie proprie .
Casa este racordată la utilități : canalizare , apa , curent , gazul este la poarta .
În pozele de prezentare veți regăsi și simulări 3D cu amenajarea propusă de arhitect , fapt ce vā ajuta sa va creati o imagine de ansamblu asupra proprietății. Pentru a vizualiza toate pozele accesați următorul link:
s://.remax.ro/anunt/74411/casa-vila-cu-4-camere-de-vanzare-in-zona-tomis-ii
Pentru a înțelege mai bine potențialul acestei proprietăți va invit la o vizionare .
Nu ezitați sa mă contactați pentru informații suplimentare și programarea unei vizionari !
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 18:01
Actualizat: 14.01.2022 18:01
ID: DglxQgc-ZLAx