Cadita si suport pliabil Shnuggle

160 lei
negociabil
0 vizualizări
Cadita Shnuggle este potrivita de la nastere, avand spatar moale din spuma pentru suport si confort. Are picioare antiderapante din cauciuc si, datorita dimensiunii reduse, este foarte usor de depozitat.
Avand ambele maini libere, poti spala bebelusul si te poti juca impreuna cu el, facand astfel timpul petrecut la baita o experienta placuta.
Cand bebelusul va incepe sa stea singur in fundulet, datorita formei caditei va avea un sentiment de siguranta si de independenta.
Aceasta cadita este, de asemenea, un mare ajutor pentru copiii cu nevoi speciale, oferind mai mult sprijin in timpul baitei. Acest sprijin face baia mai sigura si mai putin stresanta si, in acelasi timp, ajuta copilul sa continue sa-si dezvolte importante abilitati motorii.
Specificatii tehnice
Dimensiuni: 60 x 39 x 35 cm
Cantitatea de apa recomandata: 2 litri
Cantitatea maxima de apa: 5 litri

Cadita Shnuggle respecta reglementarile Directivei privind siguranta generala a produselor, Standardele ASTM si reglementarile REACH.

Suportul pliabil pentru cadita de la Shunggle
Acest suport pentru baie Shnuggle este proiectat sa se potriveasca perfect cu cadita pentru bebelusi Shnuggle si astfel durerile de spate din timpul baii vor disparea. Acest suport metalic alb plaseaza copilul la inaltimea taliei, fiind la indemana, in special pentru mamele care se apleaca greu in urma nasterii.
Mai usor pentru spate!
Suportul de baie Shnuggle ridica cadita la aproximativ 72 cm / 28 cm de la podea, astel nu va mai fii necesar sa stati aplecat pe toata perioada baitei, usurand contactul vizual si legatura cu copilul in timpul perioadei de baitei
Sigur!
Standul este testat pe deplin si realizat dintr-un metal foarte puternic, cu picioare din cauciuc antiderapante, pentru o siguranta sporita.
Usor de asamblat!
Suportul pentru baie se livreaza dezasamblat acesta putand fii ansamblat in aproximativ 10 minute.
Pliabil!
Atunci cand nu este folosit, suportul se poate plia, ocupand astfel foarte putin spatiu.
Usor!
Suportul este foarte usor (3 kg).
Recomandat pentru utilizare de la nou-nascut la 6 luni
Dimensiuni: 52 x 52 x 86 cm
Culoare: Alb
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 11:01
Actualizat: 14.01.2022 11:01
ID: F3NAOkzXTQ2p