Canapea & Fotoliu Galben Piele NOU

7.500 lei
negociabil
0 vizualizări
Set NOU canapea (3 locuri) si fotoliu rotativ din piele (naturala) galbena Chicago. Au fost cumparate de la Mobexpert si nu au fost folosite niciodata, inca se afla in ambalajul original.
Momentan, la Mobexpert canapeaua costa aproximativ 6300 de lei si fotoliul aproximativ 3800 lei.

Fabricate in Romania.

Se pot cumpara si separat:
Canapeaua: 5800 lei
Fotoliul: 3000 lei

Descriere canapea:
"Canapea piele, 3 locuri Chicago. Formele moderne ale designului, desăvârșite de culoarea deosebită, transformă canapeaua Chicago într-un element fără vârstă pentru livingul vostru. Tapițată integral în piele naturală, canapeaua oferă confortul necesar pentru relaxare, în timp ce decorează spațiul cu eleganță și bun gust. Picioarele acesteia sunt din plastic, în finisaj cromat."

Descriere fotoliu:
"Fotoliu rotativ, piele Chicago. Formele moderne ale designului, desăvârșite de culoarea deosebită, transformă fotoliul Chicago într-un element fără vârstă pentru livingul vostru. Tapițat integral în piele naturală, fotoliul oferă confortul necesar pentru relaxare, în timp ce decorează spațiul cu eleganță și bun gust. Este prevăzut cu un mecanism rotativ, oferind astfel locul perfect pentru petrecerea timpului liber în confort deplin."
Vezi descrierea
Publicat: 10.06.2021 12:06
Actualizat: 10.06.2021 12:06
ID: F9a_F3x6phSb