Ghete chelsea Minelli 41 piele naturala velur

179 lei
negociabil
Masculin
Utilizat
Piteşti, jud. Argeș
0 vizualizări
Pantofii sunt cea mai importantă piesă din ținuta unui gentleman - indiferent de cât de bine pusă la punct este ținuta, o alegere neinspirată a pantofilor poate strica întreaga înfățișare.
Încălțămintea spune multe despre stilul pe care vrei să îl abordezi, dar și despre personalitatea ta. O persoană poate să își dea seama de anumite trăsături ale comportamentului purtătorului, doar prin observarea pantofilor.
Alegerea și asortarea unei perechi de ghete la bărbațieste o adevărată artă. Evaluăm un bărbat după încălțări, motiv pentru care considerăm vitală educația în acest sens.

Pantofi bărbătești business
Ghetele Chelsea :

Istoria acestui tip de ghete merge până în epoca victoriană, când bărbații și femeile le-au purtat pentru prima oară. Regina Victoria încălța astfel de ghete zilnic. În anii ‘60 ele au devenit virale în toată lumea datorită celebrei formații Beatles. Membrii trupei purtau o versiune specială a acestor încălțări, creată special pentru ei, cu vârfuri ascuțite și tocuri cubaneze.
Ca și caracteristici de design, ghetele Chelsea sunt lipsite de șireturi și sunt prevăzute cu elastic în partea de sus, ceea ce le menține strânse pe gleznă. Astfel, pentru bărbații care merg mult pe jos, aceste încălțări sunt opțiunea ideală, ele fiind etanșe și confortabile în același timp.
Ghetele Chelsea sunt recomandate în situații atât formale cât și ocazionale; pot fi purtate cu un costum sau un blazer, cu pantaloni eleganți sau blugi. Sunt bune de încălțat aproape în orice ocazie, cheia asortării lor constă în alegerea culorii potrivite.

Produse din piele naturala intoarsa velur de inalta calitate tratata pentru impermeabilitate si rezistenta. Velurul – este considerat regele pielii in materie de incaltaminte
Prudusul se comercializeaza pe siteul Minelli incepand de la 139 euro , au eticheta cu pretul pe talpa , atasat si link (vedetoi mai jos) si foto

https://www.minelli.fr/boots--iouri-.html
Publicat: 22.02.2021 12:02
Actualizat: 22.02.2021 12:02
ID: FG5whtC4R4j