Apartament la vila, zona str. Stefan cel Mare

82.000 €
67 m²
0 vizualizări
AMPLASAMENT: Apartament situat in zona de case Stefan cel Mare, in imediata apropiere fiind minimarket Profi, magazine alimentar Trans Agape, Simpa, piata Vasile Aaron, institutii de invatamant - Scoala nr. 24, Gradinita, nr. 14, Liceul Energetic, cu acces rapid la statii de autobuz. Locatia este una linistita, inconjurata de spatii verzi, blocul fiind situat in zona de case.
DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 3 nivele, construit in jurul anulu 2008, izolat termic pe exterior, dotat cu acoperis din tigla, interfon la intrare, avand doua apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 67 mp, structura semidecomandat, fiind compartimentata astfel: living, doua dormitoare, bucatarie, dressing, baie cu cada si geam de aerisire. Apartaementul dispune de un loc de parcare in fata imobilului.
FINISAJE: Apartamentul este amenajat, avand urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan.
ALTE DETALII: Apartamentul se vinde mobilat si partial utilat (plita si cuptor, hota).
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 08:04
Actualizat: 08.04.2021 08:04
ID: FT417kGnYUG