Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Basarabia

79.100 €
55 m²
Apartamentele de 2 camere din proiectul Triama Residence sunt cele mai firesti alegeri pentru tinerele familii la inceput de drum. Avand suprafete utile incepand de la 56 mp, ele ofera posibilitati multiple pentru o convietuire armonioasa. Livingurile cuprinzatoare, luminoase cu bucatariile open-space integrate raspund exigentelor modern ale traiului urban.
Posibilitatea de inchidere a bucatariei iti ofera varianta de a experimenta diverse retete, dintre cele mai indraznete, fara a-ti face griji pentru ventilatia necesara ulterior.
Arhitectii au luat in considerare toate necesitatile actuale ale potentialilor cumparatori adaptand apartamentele de 2 camere astfel incat sa optimizeze spatiul si compartimentarile. Balcoanele spatioase, cu suprafete de pana la 20.00 mp, sunt dispuse in modul cel mai adecvat pentru a maximiza apartamentele, oferind o prelungire naturala a spatiului locativ si o posibila zona de relaxare.
Dormitoarele cuprinzatoare, cu o suprafata de pana la 13.40 mp, ofera posibilitatea de incorporare a dressingurilor si asigura o variata posibilitate de amenajare.
Publicat: 17.02.2021 15:02
Actualizat: 17.02.2021 15:02
ID: Ff4M5u8cjTT