Lampa UV -C de Sterilizare Germicida cu Ozon, la 36 W cu Telecomanda

119 lei
Afumaţi, jud. Ilfov
0 vizualizări
Ati cautat _lampa uv sterilizare_ si ati gasit aceasta pagina. Din fericire nu este o intamplare.

Lampa distribuita de noi are un design minimalist fiind foarte eficienta.

Distruge virusurile si bacteriile eliminandu-le in proportie de 99%. Din pacate oferta este limitata.

Partea buna este ca la 10 lampi comandate castigati o reducere de 30%.

Acesta este un sistem simplu dar practic folosit pentru purificarea aerului si dezinfectia suprafetelor.

Lumina Ultravioleta C distruge nucleul microorganismelor. Cu cat este mai lung timpul de functionare cu atat se distrug mai multe bacterii sau virusuri.

Daca v-ati saturat sa faceti curatenie dar sunt anumite mirosuri care persista mai ales in casele si apartamentele mai vechi atunci v-ar folosi o lampa uv pentru sterilizare.

Mirosurile apar din cauza bacteriilor care elimina gaze. Daca nu mai sunt bacterii atunci nu va mai fi nici miros urat. Logic nu? Puteti da cu spirt peste tot fiindca daca ramane o singura bacterie se va multiplica si mirosul va reveni. In astfel de situatii va trebuie o lampa UV.

La cel Putin 10 Produse Beneficiati de 30% Reducere

UNDE SE FOLOSESC LAMPILE UV.

Lampile UV se folosesc cu precadere in spitale pentru a mentine un mediu steril. Poate in aceeasi incapare a avut loc o operatie dar poate ca s-a nascut si un copil. De aceea este important sa se dezinfecteze nu doar suprafetele ci si aerul din incapere.

Lampa UV pentru sterilizare incaperi se foloseste cel mai mult in spitale unde este foarte importanta mentinerea unui mediu steril. In special in camerele unde au loc interventii chirurgicale, nasteri sau chiar cand vine vorba de pacienti imunodeprimati.

Curatarea cu spirt este eficienta dar nici nu se compara cu eficienta razelor UV-C.

Lampa UV pentru sterilizare se poate folosi si pentru cearsafuri sau cuverturi.

Daca locuiti intr-un bloc sau spatiu de locuinte care nu are un loc de aerisit cearsafurile puteti folosi aceasta lampa.

Razele emise sunt similare cu cele ale soarelui. Acest procedeu poate fi benefic daca vreti sa oferiti gazdei dumneavoastra o sedere placuta. Sau daca aveti un hotel sau o pensiune si vreti sa oferiti o experienta de neuitat clientilor dumneavoastra.

PASI PENTRU UTILIZARE LAMPA UV

Pentru ca aparatul sa aiba eficienta maxima trebuie sa facem mai intai curatenie pentru a reduce cantitea de praf si umezeala.

Acesta este un aparat pentru dezinfectare. Dezinfectarea se face dupa curatenie si nu invers.

Vom curata lampa inainte de folosire mai ales daca sunt prezente pete de ulei. Realizam acest proces daca aparatul nu este in functiune.

Daca nu se respecta aceste reguli va trebui sa prelungim procesul de iluminare cu raze Ultraviolete. Pentru a sti exact cu cat contactati-ne la telefonul afisat site si va vom explica pe indelete ce trebuie sa faceti.

Mai intai vom aseza aparatul pe o suprafata dreapta si stabila, preferabil in centrul camerei pentru iluminare atat in fata cat si in spatele aparatului acoperind un unghi total de 360 de grade.

Apoi vom apasa pe butonul ON / OFF al telecomenzii pentru a porni lampa UV. Este important de stiut ca lampa o puteti opri in orice moment al functionarii

Urmeaza selectia timpului de folosire care poate fi de 15 minute, 30 de minute sau o ora intreaga.

Dupa dezinfectare, in functie de timpul de iradiere selectat, lampa UV-C se va stinge automat si nu va mai functiona.

Dupa folosire lampile UV pentru sterilizare lasa in urma un miros specific. Acel miros este al substantei gazoase numita Ozon. Ozonul are 3 atomi de oxigen spre deosebire de moleculele de Oxigen care au doar doua molecule si pe care noi il respiram zilnic.

Ozonul este acelasi care se regaseste in stratul atmosferic ce ne protejeaza de unele raze prea intense ale soarelui dar se regaseste si in spray-uri tocmai pentru a distruge bacteriile fiind un bun antiseptic.

Camera va trebui aerisita pentru a se elimina Ozonul. Apoi vom curata aparatul doar daca este scos din functiune.

Se recomanda ventilarea timp de 30-40 de minute dupa utilizarea lampii pentru indepartarea formaldehidei. Deschideti ferestrele si inchideti usa in urma dumneavoastra pentru o aerisire corecta.

PRECAUTII DE FOLOSIRE A LAMPII.

Din cauza faptului ca poate crea iritatii la nivelul pielii este indicat sa nu lasati aparatul nesupravegheat si sa incuiati camera in care acesta functioneaza.

Drept urmare nu trebuie sa privim direct lampa atunci cand este in functiune si nu ar trebui sa fie utilizata nici in prezenta animalelor de companie sau plantelor

Daca o veti privi perioade indelungate exista riscul de leziuni oculare.

Este recomandata sa folositi lampa odata maxim de doua ori pe saptamana.

DATE TEHNICE LAMPA UV.

Este indicat sa folositi lampa UV cam o data, de doua ori pe saptamana. Lampa avand o durata de functionare de 8000 de ore. Asta inseamna 8000 de saptamani daca o folositi o data pe saptamana la timpul de maxim de o ora. Asta inseamna mai mult de 15 ani.

Particulele mici si albe ce pot aparea pe interiorul tubului de lumina reprezinta depuneri de mercur ce produc lumina UV. Nu trebuie sa va ingrijorati fiind ceva normal.

Modelul produsului este YG-002/Yg-007.

Puterea de consum incepe la 36W pana la 42W.

Tensiunea sau voltajul poate varia de la 220V pana la 110V iar frecventa electrica este de 50HZ.

Dimensiunea produsului sunt de 41 de cm inaltime cu o latime de 20 cm si cu grosimea de 10 cm. Firul ajunge pana la 1 metru si 38 de cm.

Ambalajul este de marime mica asta inseamna ca il puteti ridica ori in persoana ori cu masina daca optati pentru o astfel de abordare. In ceea ce priveste transportul firma de curierat va considera acest pachet unul standard fara sa puna adaos la factura finala. Dimensiunile cutiei sunt 19cm X 19cm X 540cm sau 19cm X 19cm X 460cm.

In ceea ce priveste transportul firma de curierat va considera acest pachet unul standard fara sa puna adaos la factura finala. Dimensiunile cutiei sunt 19cm X 19cm X 540cm sau 19cm X 19cm X 460cm.

Telecomanda Wireless (adica nu are fir) actioneaza prin usa ceea ce va permite sa controlati lampa uv dintr-o alta incapere oferind in felul acesta protectie suplimentara.

Cod produs: DAN4424
Detalii produs: https://www.ecoleduri.ro/surse-de-iluminat/lampa-uv/lampa-uv-c-de-sterilizare-germicida-cu-ozon-la-36-w-cu-telecomanda-dan4424.html.html
Publicat: 21.02.2021 13:02
Actualizat: 21.02.2021 13:02
ID: Fg2pe5eM5Gy

Anunțuri similare

Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat
Dezactivat