Garsoniera Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

42.629 €
37 m²
0 vizualizări
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%
Pret promotional - avans 90% la antecontract: 42,629 Euro + TVA
Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :
07********10
07********50
Garsoniera este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.
Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime P+7E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 37.3 mp. Aceaasta este alcatuita din: o camera de zi cu bucatarie open space, o baie, hol si un balcon.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 17:01
Actualizat: 14.01.2022 17:01
ID: Gl0TXseE9MLw