Apartament 4 camere cu gradina proprie I Stefan cel Mare Dacia

327.950 €
129 m²
0 vizualizări
R&D Advisers va propune spre vanzare un apartament superb, ideal pentru familii, in centrul orasului, zona Stefan cel Mare.
Este situat intr-un imobil tip boutique, cu 40 apartamente generoase, impartite in 2 imobile, ceea ce inseamna o comunitate restransa, uniti prin aceeasi dorinta de a impartasi valorile noastre legate de calitatea ridicata a vietii, atentia la detaliu si design. Impartit in doua corpuri de imobile si un subsol general, cu regim de inaltime P+5R+6R si respectiv P+3R+4R, ce comunica printr-o zona pietonala inverzita, asemenea unui portal viu, proiectul va cuprinde 10 apartamente cu 2 camere, 19 apartamente cu 3 camere, 8 apartamente de 4 camere cu gradina privata sau terase generoase si 3 duplex-penthouse-uri cu terase impresionante, inverzite, pentru a aduce cat mai mult din natura in mijlocul betoanelor.
Acest ansamblu rezidential se doreste a fi primul proiect residential din Romania ce impleteste dezvoltarea imobiliara cu manifestari unicat de arta urbana, ce vor purta semnaturile unor artisti consacrati, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi innobilate de creatiile artistilor cooptati special pentru acest proiect, iar cea mai impresionanta creatie va fi o girafa albastra, construita si montata la fata locului, ce se “hraneste” cu frunzelele pergolelor, pe doua etaje. Toate apartamentele noastre au fostproiectate cu atentie la fiecare detaliu si nimic nu a fost lasat la voia intamplarii: proportiile , lumina naturala si artificiala, privelistea cea mai buna posibila, finisaje si solutii tehnice premium.
Acest apartament are o suprafata utila de 128 mp, fiecare dormitor beneficiaza de dressing propriu. Plusul acestui apartament este gradina de 60 mp, care va fi ingradita, oferindu-va cat mai multa intimitate.
Imobilul are termen de finalizare in iulie 2022.
Locurile de parcare sunt doar la subsolul imobilului la pretul de 15.000 euro plus TVA.
Costul apartamentului nu include TVA.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Cu deosebita consideratie,
R&D Advisers
Vezi descrierea
Publicat: 14.05.2022 07:05
Actualizat: 14.05.2022 07:05
ID: H_305iINApi5