Vanzare Vila eleganta Otopeni zona 23 August - Mega Image

239.000 €
172 m²
0 vizualizări
Vila superb amenajata, situata in Otopeni,  zona 23 August – Mega Image, isi asteapta noul propietar. Asa ca te asteptam, cu mic cu mare, la vizionare.

Vila este situata pe strada Paltinului, la 100 de ml de Mega Image si de statia de autobuz a Liniei Albastre.  Strada este moderna, cu doua benzi de circulatie si doua parti de trotuare, fiind asfaltata atat partea carosabila, cat si partea pietonala. Deci, bunica, bona sau menajera pot veni linistite sa dea o mana de ajutor... nu este mult de mers de la statie si nici noroaie sau maidanezi. :)

Vila face parte dintr-un mic complex de 3 case ce este imprejmuit, accesul realizandu-se prin intermediul unor porti automatizate. Vecinii sunt niste oameni faini, crede-ma, ii cunosc personal. Copiii se pot juca in siguranta prin curte si etala arsenalul de jucarii, trotinete, biciclete, fara sa stai stresat ca trebuie sa le culegi de pe strada. :)

Utilitatile sunt toate prezente si bransate: curent electric, gaze, iar apa si canalizarea fiind furnizate de Veolia – Otopeni. Deci, NU avem nici put forat, nici fosa septica!

Si daca tot ai timp (caci nu trebuie sa strangi jucarii sau ai copiii mari ori cuminti :)) atunci te poti relaxa la o cafea sau un ceai pe terasa primitoare.

Interiorul casei este amenajat superb, in stilul clasicului elegant, in combinatii cromatice de cald-rece. Parchetul este laitmotivul casei:  evident stratificat, intr-o nuanta a lemnului nobil, parchet ce imbraca cu caldura podelele din living si din dormitoare si face un contrast placut cu nuantele reci ale unor piese de mobilier si a celor folosite in amenajarea peretilor.

In living troneza semineul, iar bucataria albastra aduce veselie spatiului.  Ce sa mai! Ca la carte! :)

Pozitionarea E-V si ferestrele mari fac ca toate spatiile sa fie scaldate de lumina naturala in diferite momente ale zile. Mansarda este si huge si baie proprie. Deci, tocmai buna pentru o masa de ping pong. Decathlon-ul este aproape. Si nu numai. Mai este si Mall-ul cu toate ale lui!

Bucataria si dressingul intra si ele la pachet cu vila!

Deci, cand cumperi masa de ping pong? Palete au vecinii! :)

 

 

 
Vezi descrierea
Publicat: 11.06.2021 14:06
Actualizat: 11.06.2021 14:06
ID: HgeYC15jvu25