Google Chromecast 3 Sigilat - Nou - Garantie 2 ani

100 lei
negociabil
0 vizualizări
Google Chromecast 3 Sigilat ( cutia este sigilată după cum se poate vedea și în poze ).

• Transformă Tv în Smart Tv ( Google, Youtube, Netflix, HBO Go, Spotify, etc... ).

• Conectare HDMI suport HD 1080p.

Predare in sectorul 4 - Metrou Apărătorii Patriei sau Popesti Leordeni

• Trimit oriunde in tara prin FanCourier cu verificare colet - pret transport - 25 lei

Ce este și ce face Chromecast 3?

Un chromecast este un dispozitiv care are o iesire HDMI si o intrare USB (pentru alimentare) caruia ii poti da sa ruleze, pe TV-ul atasat, cam orice.

Iar prin orice ma refer la video-uri (filme, seriale, etc.) de pe: Netflix, YouTube, Plex, Hulu, HBO Go si alte cateva zeci. De asemenea, poti sa trimiti si muzica pe televizor folosind Spotify, Tidal, Google Play music sau altele. Eu am un soundbar cu subwoofer conectat prin iesire optica la TV, asa ca ascult de multe ori doar muzica pe TV, de pe YouTube sau Spotify.

Intr-un final, dar nu in cele din urma, poti sa dai share chiar la tot desktop-ul si sa faci prezentari sau screen mirroring. Toate aplicatiile astea poate fi trimise catre Chromecast de pe PC, Mac sau telefon mobil – Android sau iOS.

Cu alte cuvinte, orice televizor ai (chiar si un monitor) il poti face Smart, daca are intrare HDMI.

Trebuie să înțelegem încă de la început că acest dispozitiv nu se poate compara cu un TV Box sau un media player clasic. Iar primul lucru pe care trebuie să îl știți este faptul că Chromecast are un singur buton, folosit pentru a-l reseta. Controlul Chromecast-ului se face exclusiv de pe telefon, din aplicația Google Home.

Chiar dacă nu este un TV Box sau un media player, se descurcă de cele mai multe ori mai bine în cazul rulării clipurilor video. Fiind un dispozitiv foarte simplu, nu are ce să consume resursele pe care și le dedică total task-ului.

Cum recunoaștem fake-urile față de originale?

Pe ambalaj trebuie neapărat să scrie Google Chromecast și să apară logo-ul Google
În cazul Google Chromecast 3, dispozitivul este gri, cu o textură cauciucată și logo-ul Google (un G) pe mijlocul dispozitivului.
Google Chromecast 3 are un singur port microUSB și o mufă HDMI – nu are USB Type C, nici cititor de carduri, nici orice altceva, ci doar un singur port
Google Chromecast 3 are un singur buton cu led, pozițonat lângă portul micro USB.
Pachetul Google Chromecast 3 conține: dispozitivul în sine, acumulator, cablu USB. Iar dacă este cumpărat din România, veți primi și un adaptor de acumulator UK->EU
Vezi descrierea
Publicat: 19.07.2021 14:07
Actualizat: 19.07.2021 14:07
ID: HtbObGbZiFPf