Jucarii interactive catelus si ponei/calut Clementoni

50 lei
negociabil
0 vizualizări
Jucarii interactive catelus si ponei/calut Clementoni - functioneaza pe baza de baterii, au luminite, sunete, catelul are si rotite.

Pretul de nou al fiecarui produs este de 70+lei. Se pot vinde si sindividual 30 lei / produs. Discount la mai multe produse achizitonate > vedeti si celelalte anunturi ale mele.

Predare personala in Bucuresti zona Mosilor sau in Brasov. Livrare in tara cu plata transport in avans.

=== === === === === === === === === === === === === === === === === === === ===

Poneiul interactiv de la Baby Clementoni asigura ore intregi de distractie, fiind jucaria de tras preferata de cei mici!

Apasarea butonului, jucatul cu rotile poneiului si sunetele amuzante il vor face pe micut sa rada. Atunci cand poneiul este tras de catre copil, acesta se va bucura sa asculte melodii interactive.
Coama si coada poneiului sunt realizate dintr-un material moale, ce il vor incuraja pe copilul tau sa isi dezvolte dexteritatea. In plus, jucaria de la Baby Clementoni stimuleaza imaginatia, abilitatile motorii, manuale, afectivitatea si dezvolta coordonarea dintre maini si ochi.

Jucariile de la Baby Clementoni ii vor ajuta pe copii sa invete in timp ce se distreaza, favorizand cresterea lor prin folosirea unui limbaj natural pe care il cunosc: jocul. Zornaitoare, jucarii interactive si multe altele va astepata sa le descoperiti!
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 10:01
Actualizat: 15.01.2022 10:01
ID: I40VRUkQ8euG