SoundPEATS Q Căști fără fir adevărate

99 lei
negociabil
0 vizualizări
Produsul este nou si sigilat, dispunem de mai multe bucati, si la mai multe bucati se negociaza pretul. Transportul este gratuit in toata romania.

APELURI DE SUNET ȘI CRISTAL FĂRĂ REVALUARE: Concepute cu driver de difuzor de 10 mm, căștile fără fir SoundPEATS Q oferă o muzică mai largă și un sunet excepțional. Microfoanele duale încorporate îmbunătățesc claritatea apelurilor, iar tehnologia CVC de anulare a zgomotului reduce zgomotul din jur pentru a vă asigura că vocea dvs. este auzită în mod clar, fără interferențe.
[Bluetooth 5.0 și modul simplu / dublu] - Echipat cu tehnologie de conectare fără fir MC True sync, puteți utiliza oricare dintre căști ca căști principale în mod liber pentru muzică sau apel. Cu cea mai recentă transmisie Bluetooth 5.0, aceste căști wireless oferă o conexiune stabilă și stabilă, fără întreruperi în utilizare.
Încărcare wireless și încărcare USB-C: SoundPEATS Q acceptă încărcarea din mers cu funcția de încărcare wireless dacă aveți un încărcător wireless. De asemenea, puteți finaliza o încărcare rapidă USB-C în 2 ore atât pentru căști, cât și pentru carcasă, pentru a vă bucura de timp de muzică ultra-lung timp de 7 ore per încărcare și 21 de ore în total.
Control și reconectare tactilă într-un singur pas: căștile Bluetooth Q se vor reconecta automat la dispozitivele Bluetooth imediat după deschiderea capacului carcasei. Designul inteligent al controlului tactil vă oferă o experiență mai convenabilă pentru schimbarea pieselor, reglarea volumului, gestionarea apelurilor și activarea asistentului vocal prin căști fără a utiliza telefonul.
FUNCȚIONARE UȘOARĂ ȘI FIT CONFORT: resetare ușoară într-un singur pas, apăsând butonul de pe cutia de încărcare din interior timp de 10 secunde. Indicatoarele LED din interiorul carcasei de încărcare se aprind în diferite culori pentru a arăta o stare clară a bateriei rămase în carcasă. Vine cu tampoane pentru urechi de diferite dimensiuni (S / M / L) pentru a oferi opțiuni pentru o potrivire mai confortabilă.
Vezi descrierea
Publicat: 17.09.2021 14:09
Actualizat: 17.09.2021 14:09
ID: Ittp80Fk99TA