Dona JJRC Heron X9p 4k Gimbal 1km varianta 2 baterii + geanta

1.000 lei
negociabil
0 vizualizări
Acest model funtioneaza doar cu telefoanele compatibile tehnologiei wifi abgn/ac ( telefoanele dupa anul de fabricatie 2017 in general au si aceasta tehnologie wifi imbunatatita ].

Practic este o drona identica DJI Spark, doar ca JJRC Heron are filmare 4k, range de zbor mult mai bun in oras ( chiar si in CE Mode ) si autonomie imbunatatita ( 15 minute fata de 12 ale DJI Spark )

GIMBAL pe 2 axe supersmooth, absoarbe toate socurile de aer sau schimbarile de directie si orientare. A 3-a axa cu stabilizare electronica.

Range de zbor de 1 KM ( range conexiune video 800 metri, range conexiune telecomanda - drona 1000 metri )

Dispune de ultimele tehnologii, din aplicatie aveti functii precum Follow Me, Orbit Mode, Tracking, samd.

Aveti tot timpul pe Harta locul in care se afla drona, si functia Return-To-Home, drona se intoarce singura la locul de decolare prin apasarea butonului Home din telecomanda.

Datorita GPS-ului de tip Glonass, drona este superstabila in aer, avand fluctuatii de maxim 0,5 metri fata de punctul initial. Este practic rock-steady.

Range Fail-safe: in timpul zborului ( in momentul in care se pierde semnalul cu telefonul si/sau telecomanda) drona se intoarce singura acasa.

Battery Fail-safe: in momentul in care bateria coboara sub un anumit procent prestabilit de dumneavoastra si considera ca are baterie doar de intoarcere acasa, aceasta se intoarce la locul de decolare.

Filmari de calitate exceptionala in 4k, drona aceasta dispune de o camera extrem de echilibrata cromatic si dezvolta filme/poze foarte bune calitativ ( comparativ egale DJI Mavic Air ).

Acumulator de 2000 mah, cu 3 celule, care asigura un zbor de 16 de minute. Aceasta valoare poate scadea in functie de viteza de survolare, altitudinea la care se face aceasta, puterea vantului in timpul zborului, samd.

Este o drona supersafe pentru orice incepator, iar calitatea pozelor este una foarte foarte buna. Are doar 250 de grame si nu trebuie inmatriculata pentru a fi folosita

- 2 baterii
- Geanta
- elice de schimb
Vezi descrierea
Publicat: 18.09.2021 18:09
Actualizat: 18.09.2021 18:09
ID: KnhBUOBStQEm