Proiect DEOSEBIT! Casa cu GARAJ si Terasa Panoramica, 320 mp teren

250.000 €
175 m²
0 vizualizări
Se ofera spre vanzare o casa de tip duplex cu garaj, beci si terasa panoramica, situata in Cluj-Napoca, cartierul Tineretului, zona Voronet

Proiectul casei este excelent de bine gandit, compartimentarea fiind potrivita pentru orice tip de nevoie, iar materialele de constructie utilizate sunt de calitate superioara.

Avand regim de inaltime D+P+E+Terasa panoramica, suprafata totala de 175 mp si teren total de 325 mp, locuinta este compartimentata dupa cum urmeaza:

- Demisol cu suprafata de 57 mp: garaj si spatii de depozitare (pivnita);

- Parter: hol, baie, un living spatios dining, bucatarie inchisa, debara, la care se adauga 2 terase cu iesire din living si din bucatarie;

- Etaj: doua dormitoare deservite de o baie, la care se adauga un dormitor matrimonial cu baie proprie, dresing si balcon;

Predarea se face la stadiul de semifinisat in interior si finisat in exterior, sistem de incalzire prin pardoseala, centrala termica, ferestre termopan, sapa pe jos, pereti in glet, iar utilitatile sunt aduse pe pozitii – curent, apa, gaz si canalizare, curte amenajata si imprejmuita cu gard.

Cartierul Tineretului Este si cea mai noua si infloritoare zona rezidentiala de case din Cluj-Napoca, la cativa pasi de Parcul Tineretului, cel mai mare parc al orasului, de 21 de hectare, zona este una rezidentiala, strazile sunt iluminate si asfaltate, cu multa natura si spatii verzi, fiind un cadru perfect pentru a-ti creste copiii: comunitate cu familii tinere, strazi foarte putin circulate, zona doar de case, multa natura, aer curat, pret accesibil comparativ cu alte cartiere ale Clujului, acces rapid spre Centrul orasului - pana in Piata Mihai Viteazul se fac 20 de minute cand nu e trafic si 25-30 de minute in ore de varf.

Pretul afisat nu include TVA-ul aferent iar achizitia locuintei se poate face si prin credit bancar. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie! ID intern: 14333.
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 08:01
Actualizat: 15.01.2022 08:01
ID: KobpaP1eihqz