Reparatii televizoare LED, LCD, SMART TV in Bucuresti si Ilfov

0 vizualizări
Service autorizat, asigurăm reparatii televizoare la domiciliul clientului
www.reparatii-televizoare.com
07********89
Efectuam reparatii la domiciliul clientului. Asigurăm deplasarea și constatarea gratuită. Garanție șase luni.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul reparației televizoarelor și cu un număr foarte mare de clienți mulțumiți, Mozy Service Electronice asigura servicii autorizate de reparații televizoare LED, LCD, PLASMA, Smart TV, la domiciliul clientului oriunde în București și Ilfov.

Inlocuim Led uri, reparăm surse, resoftam televizoarele, depanam placa de baza etc. În cazul led-urilor, dacă aveți nevoie de reparații televizor LED, vom înlocui fie led-urile arse , fie intregul set de leduri. Totodată, pentru a crește durata de viață a televizorului, sfârșitul reparației tv vom calibra intensitatea luminoasă a led-urilor.

Pentru orice nelămuriri va invităm să ne contactați la numărul de telefon 07********89 sau pe Whatsapp.

Asiguram un serviciu de calitate, prompt, cinstit și corect. Ne respectam întotdeauna clienții și facem eforturi pentru a oferi un raport calitate preț optim. Oferim deplasare și constatare gratuită oriunde în București sau în Ilfov, precum și o garanție de 6 luni.

Printre cele mai frecvente defecte care pot fi remediate la domiciliul dvs se numără: televizorul nu mai are imagine dar are sunet, televizorul nu mai pornește deloc, televizorul pornește greu, televizorul nu mai memorează canalele, televizorul se restartează etc. Noi rezolvăm toate aceste probleme și multe altele direct la domiciliul dvs.

Contactați-ne la numărul de telefon 07********89 sau pe Whatsapp și vă vom veni în ajutor

Reparații tv : tv smart, LED, LCD, PLASMĂ - marcă tv : Samsung, Beko, LG, Philips, Daewoo, Hisense, Nordmende, JVC, Vestel, Teletech, Telefunken, Horizon, Toshiba, Orion, Sharp, Blaupunkt, Star-Light, Grundig, Akai și altele
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 16:01
Actualizat: 15.01.2022 16:01
ID: MAT9RleIn6UK