Penthouse premium cu panorama (cu CF) - COMISION 0%

180.000 €
118 m²
0 vizualizări
Penthouse-ul visurilor tale? Unde sa ai parte de panorama, sa te simti acasa cu adevarat si sa te bucuri de liniste? Este chiar aici!
Trust Invest ofera spre vanzare un Penthouse Premium intr-un imobil nou, direct de la dezvoltator, intr-o zona excelenta a orasului. Situat la capatul strazii Donath, la numai 12 minute de Opera Maghiara.
Zona este perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui Penthouse situat intr-o zona verde, cu o panorama extraordinara.
Apartamentul este pozitionat la ultimul etaj, intr-un imobil nou, structurat astfel: S+P+2E. Suprafata utila a apartamentului este de 118 mp, cu o compartimentare semidecomandata dispusa astfel: trei dormitoare, living open-space cu bucatarie, un hol, doua bai, un balcon cu o suprafata de 5 mp, inclus in pret si doua terase panoramice, avand o suprafata totala de 200 mp.
Pretul teraselor este de 100 euro/mp.
Se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala, geamuri panoramice triplex cu glafuri de granit.
Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran care beneficiaza si de o boxa contra sumei de 7500 Euro.
Penthouse-ul are CF individual!
Vino sa te convingi de calitatea unui proiect premium!
COMISION 0%
Vezi descrierea
Publicat: 11.06.2021 09:06
Actualizat: 11.06.2021 09:06
ID: MHe4OYVSof4Q