ATS controller with sync check(dual genset+mains DKG 329)

1.950 lei
negociabil
0 vizualizări
DKG-329 este o unitate controlată de microprocesor concepută pentru a monitoriza tensiunile de rețea trifazate, pentru a trimite comanda de pornire de la distanță către grupurile electrogene și pentru a controla trecerea contactoarelor generatorului și a rețelei.

Unitatea oferă un sincroscop intern pentru transfer neîntrerupt în ambele direcții. Numărul de grupuri electrice care vor rula înainte de transfer este selectabil, permițând suportul mai multor grupuri electrice.

Unitatea are prevederi pentru 2xGensets și 1xMonitor de tensiune de rețea și controlul contactorului.

Mai puțin
Dacă apare o problemă de eroare, unitatea dezactivează pornirea automată a telecomenzii și indică defecțiunea cu lampa cu led corespunzătoare și textul.

Unitatea oferă un set cuprinzător de parametri de program reglabili digital. Accesul neautorizat la parametrii programului este împiedicat de un sistem de parole cu 3 niveluri. Toate programele pot fi modificate prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal și nu necesită nicio unitate externă.

Ultimele 100 de erori sunt stocate în fișierul jurnal de evenimente. Jurnalul de evenimente include nu numai informațiile despre dată-oră, ci și o listă cuprinzătoare a parametrilor măsurați în momentul producerii defecțiunii.

Programul RAINBOW bazat pe WINDOWS permite monitorizarea și controlul de la distanță.
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 14:01
Actualizat: 15.01.2022 14:01
ID: MvFFGoWX1NVN