Aparat pentru tratament diabet tip 2

475 lei
negociabil
0 vizualizări
Aparatul pt. tratarea diabetului tip 2 este bazat pe teoria meridianelor energetice din medicina tradițională chinezească. Energia degajată de aparat se aplică deasupra punctelor specifice de pe meridianele energetice ale corpului - puncte care sunt ușor de identificat în manualul de utilizare, precum și în CD-ul de prezentare.

Efectele terapiei cu acest dispozitiv au fost dovedite prin verificări și rapoarte clinice de specialitate (Spitalul Militar General al Armatei Populare de Eliberare si Spitalul Afiliat Universității Chineze de Medicina Hei Long Jiang). Gradul total de eficiență al terapiei cu acest dispozitiv este de 83 % !
Aparatul este utilizat pe scară largă în China și USA de peste 100.000 de persoane!

Durata tratamentului este cuprinsă între 1 lună și 3 luni, în funcție de vechimea și istoricul bolii.
Efectele benefice sunt evidente și în tratarea complicațiilor datorate diabetului: picioare diabetice, constipație, insomnie.

CARACTERISTICI - DISPOZITIV :

• Cu un design plăcut și o formă ergonomică bine gandită, dispozitivul a fost proiectat pentru utilizarea sa direct de către pacient, la domiciliul acestuia. În acest mod pacientul este scutit de neplăcerile multor drumuri la un cabinet specializat de terapie.
• Sigur, fără efecte secundare sau vreun pericol.
• Dispozitivul nu prezintă nici un fel de risc electric. Aparatul nu se alimentează la priza(220V), el folosește doar 2 baterii de 1,5 V tip AA - LR6. De preferat ar fi utilizarea a 2 acumulatori de 1,5V de tip AA - LR 6, care se pot reîncarca. Aparatul a fost proiectat în mod special cu alimentarea pe baterii, pentru a oferi pacientului o mai mare libertate de mișcare pe durata tratamentului(1 - 3 luni).
• Modul de operare este simplu și accesibil pentru orice pacient, prin simpla lectura a manualului de utilizare sau vizionarea CD-ului de prezentare.
• Aparatul poate fi prelungit sau scurtat prin glisarea capacului mobil, în funcție de zona de tratament aleasă. Nu forțati glisarea capacului, mai mult de limita sa maximă( 6-7 cm.) !
• Efectul reducerii glicemiei(zahărului din sange) este stabil. Efectul tratamentului este rapid. Efectul în tratarea complicațiilor este evident!
• Economic și practic, volum redus, ușor de transportat.
• Este interzisă folosirea aparatului de catre femeile gravide și persoanele cu afecțiuni cardiace, care poartă stimulator cardiac !
• Dispozitivul este util doar în terapia diabetului de tipul 2 !
• Dimensiuni (L x l x H): 22 x 4,5 x 3,5 cm. – În stare extinsă lungimea aparatului este de 29 cm (pt. o accesare facilă a punctelor de tratament de pe corp)
• Avizat de Ministerul Sănătății.
• Aparatul vine în cutie. Odată cu livrarea aparatului va fi trimis pe email-ul cumpărătorului, în format pdf, manualul de utilizare tradus în lb. română și opțional un CD de prezentare în limba română în format digital ! CD-ul va putea fi descărcat (în termen de 3-5 zile) de pe un link, pe care îl veți primi în același email cu manualul. Aparatul nu se livrează cu baterii de 1,5V !!!

CONDIȚII DE LIVRARE:
• Pentru București: livrare personală în sector 4, zona City Mall sau contra, cost prin curier expres agreat de părți, în sistem ramburs (cumpărătorul va achita direct la agentul de transport, contravaloarea transportului + rambursul)
• În țară : prin Poșta Română în sistem ramburs (contra sumei de 20 ron) sau contra, cost prin curier expres agreat de părți, în sistem ramburs (cumpărătorul va achita direct la agentul de transport, contravaloarea transportului + rambursul)

În contul nostru puteți găsi și alte produse interesante de o calitate superioară.
Accesați butonul ”Anunțurile utilizatorului” – sus în partea dreaptă a paginii – pentru a vizualiza toate produsele noastre.
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 14:08
Actualizat: 30.08.2021 14:08
ID: N0dIu5cGEdGl