3 camere decomandat Bibescu Voda / etaj intermediar

74.500 €
72 m²
0 vizualizări
Agentia imobiliara Partener va propune in exclusivitate spre vanzare apartament 3 camere spatios, situat in Craiovei – zona Bibescu Voda, regim decomandat, situat la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje, fond nou (an 1982). Se vinde partial mobilat.

Se accepta si credit ipotecar. Toate actele la zi! Apartamentul se elibereaza in luna noiembrie 2021!

Suprafata utila totala a apartamentului este de 72 mp, fiind compartimentat astfel: hol, spatii de depozitare generoase, bucatarie, living, balcon inchis communicant atat din bucatarie, cat si din living, 2 dormitoare, dressing, baie cu cada si aerisire, wc de serviciu.

Dotari: incalzire termoficare, calorifere fonta, geamuri termopan din PVC (inclusiv balcon), prevazute cu jaluzele si perdele, parchet laminat, gresie, usi interioare mixte panel / lemn clasic, contorizari individuale, izolat termic exterior. Loc de parcare rezervat. Se vinde partial mobilat si fara electrocasnice.

Blocul din care face parte apartamentul este unul linistit – prevazut cu 2 iesiri. An de constructie: 1982. Viitorii proprietari vor avea acces si la spatiu comun de depozitare, aflat la parterul blocului.

Suprafetele imobilului prezentat cat si anul de constructie sunt cu titlu informativ. Clientii interesati de veridicitatea informatiilor sunt rugati sa solicite documente!
Pentru mai multe informatii/vizita ne puteti contacta la numarul de telefon 07********03 – Flavius Panturescu.

Comision : 1% din valoarea de tranzactionare.

Agentia Partener va ofera consutanta gratuita pentru finalizarea dosarului de creditare, in cazul achizitionarii imobilului prezentat prin credit bancar. De asemenea, oferim consiliere notariala gratuita. Practic vom fi alaturi de dumneavoastra de la prima vizionare pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare la notar.
Vezi descrierea
Publicat: 22.07.2021 13:07
Actualizat: 22.07.2021 13:07
ID: NLc7z8sh1ggj