Apartament 3 camere, decomandat, etaj 2 din 4, strada Teleorman

112.000 €
65 m²
0 vizualizări
Habitas Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat la etajul 2, intr-un imobil cu 4 etaje, pe strada Teleorman.
Compartimentarea este hol intrare generos prin renuntarea la baia de servici si peretele despartitor de la bucatarie, bucatarie cu blacon inchis pe structura PVC, debara (camara alimente), 3 dormitoare din care unul a fost marit prin incorporarea balconului care este inchis pe structura PVC (se poate reveni la forma initiala daca se doreste), baie.
La subsolul imobilului este si o boxa de depozitare.
Orientarea este nord-sud.
Finisajele sunt medii avand centrala termica proprie noua in garantie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica, usi interioare MDF. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cum se vede in fotografii, cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz etc.
Zona este accesibila facundu-se pe jos 5 minute pana la mijloacele de transport in comun, banci, Profi, farmacii, magazine, Mega Images si alte puncte de interes. In acest moment apartamentul este inchiriat iar daca se doreste pentru investitie se pot pastra chiriasii.
Pret negociabil.
Apartamentul nu detine certificat energetic dar o sa fie pus la dispozitia cumparatorului in momentul tranzactiei.
Vezi descrierea
Publicat: 22.07.2021 13:07
Actualizat: 22.07.2021 13:07
ID: NuosnoZWqAEl