Fantastic! Ocazie Unica! Pantone "CAPSURE - Fashion, Home + Interiors"

690 €
negociabil
0 vizualizări
Esti Arhitect? Designer? Constructor? Pasionat de culoare sau design?

Capteaza si comunica culorile Pantone FHI oriunde! Atunci cand vorbim de culoare, vorbim de Pantone! Mizați-vă pe cunoștințele aprofundate de culoare ale Pantone pentru a vă oferi cele mai relevante palete de culori disponibile.
Sisteme de culoare Pantone.

Cod produs: SKU: FHGC400A

Pret: 690 euro (nou nout, in tipla, vezi foto)
Nou in magazin 1200 euro

Noul dispozitiv Pantone "CAPSURE - Fashion, Home + Interiors" include ghidajele de culoare din hârtie pentru toate cele 2.625 de culori FHI, alaturi de noul dispozitiv Pantone CAPSURE ce găzduiește toate bibliotecile Pantone de peste 10.000 de culori.

Utilizați dispozitivul portabil CAPSURE pentru a „capta” culoarea de pe orice suprafață, permițându-vă să colectați inspirația și să o potriviți cu orice culoare Pantone printr-un simplu clic de buton. Ghidul FHI servește ca instrument de referință fizică rapidă atunci când selectați și comunicați culoarea Pantone.

Utilizați CAPSURE pentru colectarea și potrivirea exactă a inspirației culorilor, precum și pentru stabilirea armoniilor de culori și a paletelor personalizate, plus extragerea culorilor.
Utilizați Ghidul pentru modă, casă + interioare conceput pentru a arăta aspectul culorii pe produs

CAPSURE este preîncărcat cu peste 10.000 de culori Pantone, se potrivește în palma mâinii și face colectarea și potrivirea exactă a inspirației culorilor simple și distractive
CAPSURE se actualizează automat și se sincronizează cu aplicațiile de design populare, astfel încât utilizatorii să poată opera în fluxurile lor de lucru tipice. Ghidul Fashion, Home + Interiors este conceput pentru a arăta aspectul culorii pe produs. Ghidul Fashion, Home + Interiors ilustrează toate cele 2.310 culori sub formă de acoperire cu lac pe hârtie. Instrumentul perfect pentru acasă, ceramică, vopsea, produse cosmetice, accesorii de modă și aplicații din piele
Vezi descrierea
Publicat: 31.08.2021 14:08
Actualizat: 31.08.2021 14:08
ID: R-vXrhgoGjMb