Eroii Revolutiei, metrou (in fata statiei)

80.000 €
50 m²
0 vizualizări
Apartamentul cu 2 camere e pozitionat langa Parcul Tineretului, Parcul Carol si Oraselul Copiilor. Zona este foarte placuta si ofera multe facilitati la indemana. Metroul este chiar in fata blocului, la doar 1 minut de mers de jos.
Bloc construit in anul 1970, neste reabilitat termic recent si are scara curata si vecini civilizati. Etajul 5 din 7 nivele, cu lift modernizat si interfon. Este decomandat, mobilat si utilat complet, modern. Vederea este pe spate, va bucurati de multa liniste si intimitate.
Veti beneficia de multe imbunatatiri aduse locuintei: gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, canapea extensibila, balcon inchis, 2 debarale, plasma TV. In imediata vecinatate, regasiti: parcuri, supermarketuri, banci, farmacii/plafare, mijloace de transport (metroul este la 1 minut pe jos, Ratb), gradinite, scoli, colegiu, piata Eroii Revolutiei, etc.
Este ideal pentru persoanele care isi doresc sa aiba acces rapid la metrou, sa fie aproape de centru, parc, sa aiba liniste si confort.

Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari.
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 08:01
Actualizat: 15.01.2022 08:01
ID: RVsn9xNU1PUV