Ansamblu unic de "Case Verzi" tip duplex, P+1E, Blvd 1 Mai - Berceni

139.900 €
125 m²
0 vizualizări
Va prezint spre vanzare, in premiera pe piata imobiliara, cel mai modern si complet ansamblu rezidential ce se dezvolta in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, QUANTUM GARDEN VILLAS BERCENI.

Localizat mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de CASE VERZI, propuse spre vanzare la preturi accesibile.

Proiectul rezidential a primit precertificarea GREEN HOMES de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei !

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare dar si multe alte beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute.

Quantum Garden Residence este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni si va cuprinde un total de 50 de unitati locative tip vila dispuse in grupuri de cate doua, alipite in calcan (tip duplex), insotite de un teren propriu a caror suprafata variaza de la 150 mp – 200 mp pana la 250 mp pentru o unitate locativa dar si doua cladiri comerciale amplasate la intrarea in ansamblu.

Vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu dining si terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Ca si tipuri de imobil sunt disponibile in cadrul proiectului doua modele numite model A si model B ale caror suprafete sunt urmatoarele :

Imobil tip A : Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip A:131.80 mp

Imobil tip B : Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip B:124.70 mp

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele smart home, oferite de Google, numite Google Smart Hub, statie incarcare electrica pentru autoturism, sistem panouri solare de provenienta europeana, sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential de la HYUNDAI, model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, incalzire in pardoseala, videointerfon , finisaje premium etc.

Constructia este o structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;
Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile.

Direct dezvoltator, comision 0!

Pret de lista : - Imobil tip B - 139.900 euro + TVA
- Imobil tip A - 144.900 euro + TVA
- Imobil tip A - 149.900 euro + TVA

Avans minim acceptat 10%.

Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din , prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la .

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.”
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 14:01
Actualizat: 14.01.2022 14:01
ID: S5lvnbBgGS3T