Prelata pentru Cultivare plante / flori Hidroponica Grow Tent

340 lei
negociabil
0 vizualizări
*Produs Nou.
*Livrare gratuita.
*Se poate oferi factura persoana juridica.

CAPACITATE REFLEXIVĂ ÎNALTĂ: Echipat cu fermoare metalice rezistente, cusături duble și acoperire Mylar reflectantă de 98%, crește eficiența condițiilor de iluminarea oricărei puteri, concentrând lumina în interiorul cortului.
MATERIALE DE CALITATE ÎNALTĂ: Acest cort este fabricat din țesătură Oxford 600D de înaltă densitate, rezistentă la rupere, cusută dublu, pentru a reține cât mai multă lumină posibil. Stâlpii din metal armat garantează siguranța și stabilitatea.
BALANȚE REZISTENTE: Produs echipat cu balamale care vă permit să accesați cu ușurință și să închideți cu o simplitate egală, protejând astfel plantele dvs. de interior.
OCHI PENTRU DETALII: Tava de podea este impermeabilă și detașabilă pentru o curățare ușoară. Există orificii pentru o circulație adecvată a oxigenului, în timp ce panoul transparent vă permite să vedeți plantele și să controlați creșterea lor. Include o pungă de instrumente pentru stocarea instrumentelor dvs.
INSTALARE UȘOARĂ: Conectorii vă permit să vă configurați cortul hidroponic în câteva minute.

Mai multe degetele verzi pentru toată lumea! Concentrați cât mai multă lumină optimizând în același timp eficiența sursei de lumină pentru a promova creșterea plantelor dvs. de interior, datorită acestui cort de cultură hidroponic pentru plante de la marca Outsunny. Este realizat pentru a controla condițiile climatice și de iluminare interioare, astfel încât să puteți crește orice plantă în orice loc și în orice anotimp. Este fabricat din țesătură Oxford de înaltă densitate 600D cu un strat interior de acoperire foarte reflectorizant pentru a maximiza controlul luminii și temperaturii.

Caracteristici
Căptușită în Mylar, reflectă 98% din lumină, păstrând-o în interior pentru a favoriza condițiile de creștere a plantelor
Tesatura Oxford 600D rezistentă la rupere cu cusături duble pentru a preveni infiltrarea luminii naturale și a posibililor paraziți
Balamale mari pentru a preveni dispersia luminii
Cadrul metalic întărit menține copertina stabilă și sigură
Panoul semitransparent facilitează observarea creșterii plantelor
Deschiderile din colțul superior permit gestionarea cablurilor și circulația aerului prin ventilator, furtun, filtru cărbune etc.
Tavă de podea impermeabilă și detașabilă pentru o față Curățarea ilei
Trei guri de aerisire cu cleme cu arc, reglabile în dimensiune
Include o pungă pentru sculele, instrumentele și accesoriile dvs.
Instalare este rapid și ușor
Date tehnice
Material: Oxford 600D, oțel
Lampa nu este inclusă
Culoare: negru, verde
Dimensiuni deschidere: 42W x 120H cm
Dimensiuni generale: 60W x 60W x 140H cm
Dimensiunile orificiilor superioare: Φ15cm
Orificii inferioare: 18x30 cm
Dimensiunile ferestrei de observare: 30x30 cm
Gaura pentru cabluri: cm10cm
Stâlp de oțel: Φ16 x 0,8Tmm
Greutate netă: 6kg
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 10:08
Actualizat: 30.08.2021 10:08
ID: Ss4uXZzBwutv