Chitara FENDER SQUIER Classic Vibe 60s Stratocaster LRL CAR

1.690 lei
negociabil
0 vizualizări
Chiara este aproape noua, fara nici cea mai mica urma de utilizare, cumparata acum o luna din Roamania, cu garantie 2 ani si set-up facut la cel mai bun lutier din Bucuresti.

Fender Squire Classic Vibe '60s Stratocaster este un instrument accesibil, potrivit atât pentru începători, cât și pentru chitariștii experimentați, inspirat de modelele Stratocaster din anii 1960.

Corpul chitarei este fabricat din lemn Nyatoh. Gâtul din arțar cu șuruburi, cu un profil C mai îngust, este lipit de o claviatură din laur indian cu 21 de fise Narrow Tall. Orientarea pe suprafața claviaturii este în mod tradițional facilitată de puncte albe de poziționare.

Trei pickup-uri single-coil brevetate cu magneți Alnico conferă chitarei un sunet cu caracter autentic Fender. Potențiometrele de volum, două controale de ton și un comutator de pickup cu cinci poziții sunt folosite pentru a ajusta setările.

Corzile sunt montate în mecanica în stil vintage a companiei și tremolo sincronizat tradițional. Aspectul vizual al instrumentului este completat în mod corespunzător de feroneria din nichel, de un pickguard luminos cu trei straturi și de logo-ul companiei pe cap.

Parametri
Culoarea producătorului: Candy Apple Red
Culoare: Roșu
Finisaj suprafaţă: Lucios
Tip: Stratocaster
Corp: Nato
Top: N/A
Gât: Arțar
Profil gât: C
Măsura, Scala: 648 mm
Radius: 9,5 "
Număr taste: 21
Lăţime prăguş : 42 mm
Tastieră: Ficus microcarpa
Configuraţie doze: S-S-S
Model senzor: 3x Fender Designed single-coil
Control: 1x Volume, 2x Tone
Comutator doze: 5 poziţii
Cordar: Tremolo simplu
Mecanică acordare: Fender
Hardware: Nichel
MIDI: Nu
USB: Nu
Toc: Nu
Husă: Nu
Coarde: Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges)
Ţara de fabricaţie: Indonezia
Vezi descrierea
Publicat: 13.05.2022 14:05
Actualizat: 13.05.2022 14:05
ID: TN8Z1u20ERZo