Betoniera Temp RCM 600, 1000W, 165L, transmisie directa cu reductor

1.130 lei
negociabil
1 vizualizare
Cod produs 6607

Clientul beneficiaza de :
-Factura
-Garantie
-Livrare cu verificare
-Pentru o gama de produse mai larga de produse va rugam sa accesati saitul nostru http://rogmg.com

Descriere
Betoniera Temp RCM 600, 1000W, 165L, transmisie directa cu reductor,

Betoniera profesionala Temp RCM600 construita pentru utiliazarea in santierele mici pentru a crea amestecurile de mortar, nisip si alte materiale semilichide. Amestecul se petrece datorita motorului cu transmisie directa, prin reductor conectat la axul cuvei, cu grosimea de 40 mm. Gradul de inclinare este optim pentru echilibrarea cuvei in lucru.

Cadrul de sustinere este samblat/ sudat din elementi de teava groasa, de 32 mm in diametru. Cuva plina poate fi manevrata vertical din maner pentru a fi descarcata. Interiorul acesteia contine doua aripi metalice de amestec cu grosime de 5 mm. Cuva este asamblata din doua bucati, din fabrica. Deci nu va mai trebui montata de catre utilizator cu multiple suruburi ca la modelele clasice.

Motorul de 1000 de wati cu transmisie directa prin reductor metalic executa 25 de rotatii pe minut. Perfect pentru a mentine mortarul la duritatea dorita o perioada lunga de timp. Bobinajele sunt facute din sarma din cupru, iar axul cu filet este destul de rezistent pentru a mentine greutatea incarcaturii in pozitia de lucru inclinata la 60 de grade.

Modelul de Betoniera profesionala Temp RCM600 este prevazut cu protectie termica ce dezactiveaza motorul in caz de supraincalzire. Butonul de resetare plasat pe panoul de comanda, odata apasat va permite repunerea in functiune a motorului dupa o scurta perioada de racire.

Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Betoniera
Clasa de protectie IP44
Culoare Galben
DETALII MATERIAL

Material cuva Metal
Material maner Otel
Material roti Cauciuc
CARACTERISTICI TEHNICE

Putere motor 1000 W
Tensiune alimentare 220 V
Viteza de lucru (rpm) 25
Capacitate 165 l
Nivel zgomot 97 dB
DIMENSIUNI

Greutate 53 Kg
Diametru roti 245 mm
Diametru cuva 375 mm
Grosime cuva 3.2 mm

-Toate produsele beneficiaza de garantie ,clientul avand posibilitatea de a returna produsul si de a primi la schimb un altul sau contravaloarea acestuia.Dar cu conditiile in care sa se prezinte exact asa cum l-ati primit .Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client tur-retur
Vezi descrierea
Publicat: 02.05.2021 13:05
Actualizat: 02.05.2021 13:05
ID: VYgQMLkCSM4j

Anunțuri similare