CASA PASIVA Berceni standard NZEB

129.900 €
negociabil
130 m²
0 vizualizări
Inginer constructor vand in comuna berceni, 2 case ce fac parte dintr-un proiect nou ce respecta toate exigentele impuse de legislatia in vigoare. (NZEB) . Casele sunt in faza de construire si vor beneficia de ultimile tehnologii in ceea ce priveste economia de energie (pompa de caldura, ventilatie cu recuperare de caldura (fără mucegai. fără mirosuri urate. aer curat și filtrat tot anul fără sa deschizi fereastra) , panouri fotovoltaice pentru (curent electric gratis) ,izolatie 20cm.
1 casa cu teren 250 mp si 1 casa cu teren 450 mp. Casele sunt construite integral din beton armat pentru a rezista unui cutremur de 9 grade, cu izolatie de 15 cm exterior si 5 cm interior ,polistiren cu densitate mare eps 200. Tehnologie izodom cautati pe net si facebook. Acest anunt se adreseaza celor care vor o casa construita dupa toate standardele in vigoare si celor care se informeaza asupra ultimilor tehnologi de constructie si instalatii (gasiti materiale video despre case pasive si nZeb pe yotube de ex Casa Buhnici).Casele nZeb aduc o economie la elergia consumata de 85% fata de o casa sistem clasic.Astfel ca dacă veți face un credit ipotecar jumătate de rata lunara se va plăti din economia de energie pentru incalzire/racire realizata. Poziționarea caselor este una foarte bună la 1 km de bulevardul principal accesul se face numai de străzi asfaltate. Casele sunt P+1E SUPRAFAȚĂ UTILA 130 MP 3 dormitoare, 2bai, living loc de luat masa și bucătărie inchisa. Terasa cu beci inclus.
Finalizare martie 2022 finisaje la alegere gresie faianta parchet uși cu bugete generoase. Daca se achiziționează înainte de finalizare veți beneficia de disign interior personalizat conform dorințelor dumneavoastră. La plata cash se oferă discount substanțial.
Santierul se poate vizita oricand iar pentru detalii tehnice va astept la biroul de proiectare al acestor case. Se oferă spre vizionare poze și filmulețe din timpul construcției de la toate faze.
Nu deranjati inutil.
Vezi descrierea
Publicat: 14.05.2022 17:05
Actualizat: 14.05.2022 17:05
ID: WOy9PjSQ4Ptw