Acoperis montaj tigla metalica ceramica mansarde jgheaburi burlane

0 vizualizări
suntem soluția acoperișului tau! Solutii si alternative avantajoase pt restructurarea acoperișului tau! Oferta promoțională! Suna acum si vei beneficia de promoția lunii! 

Firmă cu activate principală Sisteme de acoperișuri și reparatii,restructurări sau executare manoperă, prestează următoarele servicii:
-Montaj orice tip de Tigla ceramica și metalică sub forma de tigla sau Tip Lindab;
-Schimbare Invelis(letuire standard,folie anticondens,montaj tabla si accesorii acoperis pt închidere si finalizare.).
-Montaj sisteme pluviale si coborari(Jgheaburi, burlane, opritori zăpada, borduri si sorturi,etc.).
-Montaj lambriu si streașină din diferite produse.
-Turnare centura si întărire zid cu cofrag si fier beton după care realizarea dulgheriei si etapele invelitorii acoperișului.
-Executăm Terase si foisoare tip Rustic.
Executam reparatii de urgență beneficiind de SOLUTII SI ALTERNATIVE avantajoase la preturi rezonabile pt diferite tipuri de acoperisuri,restructurari complete acoperisuri,schimbare invelis cat si pentru suprafete mansardabile din lemn locuite deja.Echipa tehnica pregatita profesional cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. De mentionat ca furnizam absolut toate materialele necesare realizarii unei lucrari de acoperis sau reparatia lui ...a unei terase...sau mansardare locuibila. Si executam complet manopera incepand de la decopertarea elementelor vechi pana la finalizarea lucrarii beneficiind de scule si echipament complet pentru echipele ce le avem . Oferim garantie atât asupra materialelor ce le furnizăm cat si asupra manoperei executate sau a materialelor prelucrate furnizate de către client efectuându se contracte de prestări servicii si garanțiile producătorului.
PARTENERI :BILKA,VIKING PRUZSINKY,BLACHO TRAPEZ,

http://acperisuri-dulgherie-mansardari.ro
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 14:08
Actualizat: 30.08.2021 14:08
ID: WieAOIEKT7YM