Promotie! Hard Disk HDD PC calculator 500 GB SATA3 7200RPM, nou, 0 ore

55 lei
negociabil
0 vizualizări
Va rog sa cititi anuntul inainte de a pune intrebari. Anunturile mele sunt foarte clare, aveti toate detaliile relevante in anunt. Multumesc!

Nu vand minorilor. In cazul in care aveti sub 18 ani, vorbiti cu unul din parinti sa citeasca anuntul si apoi sa dea comanda, in cazul in care se decide.

Ofer garantie 12 luni pentru orice produs achizitionat de la mine.
Preturile nu sunt negociabile si nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel.
Ridicarea personala se poate face din str. Prevederii, nr 10 (sect. 3).
De asemenea, pot expedia oriunde in provincie prin Fan Courier, cu verificare continut colet, taxa de curierat fiind suportata de client (24 de lei, in cazul localitatilor aflate in aria de acoperire standard Fan Courier).

Hard Disk Intern pentru desktop (PC), 500 GB SATAIII 7200RPM nou, zero ore de utilizare.
Pret: 55 lei/buc.

HDD-urile au fost tinute de rezerva pentru un lot de cateva sute de calculatoare (pentru cazul in care HDD-ul de pe vreunul dintre acestea se defecta) si nu au fost utilizate deloc.

Model: Western Digital WD5000AAKX

Seria: Blue

Interfata: SATA-III

Capacitate: 500 GB

Buffer: 16 MB

Viteza: 7200 RPM

Form factor: 3.5 inch

Ofer garantie 12 luni pentru orice componenta PC achizitionata de la mine. Conditiile de acordare a garantiei sunt aceleasi ca peste tot:
- in cazul in care, in decursul celor 12 luni, considerati ca produsul s-a defectat, acesta se prezinta/se trimite la garantie, la adresa specificata in anunt
- termenul maxim in care solutionez garantia este cel legal, de 15 zile calendaristice (in medie 3-4 zile)
- eventualele taxe de curierat (in cazul in care nu se prezinta/ridica personal produsul la/de la garantie) sunt suportate de catre solicitantul garantiei
- in cazul placilor de baza, inainte ca placa de baza sa fie trimisa la garantie clientul trebuie sa faca dovada ca montajul initial al acesteia (atunci cand a primit produsul) a fost efectuat intr-un service autorizat. Pentru oricare alte componente, nu este necesara prezentarea acestei dovezi la trimiterea produsului la garantie.
Vezi descrierea
Publicat: 17.09.2021 16:09
Actualizat: 17.09.2021 16:09
ID: Wy77wPyTnTTh