Apartamente decomandate, finalizate in zona Popas-Pacurari

89.000 €
85 m²
0 vizualizări
Modern si curajos, complexul oferă viitorilor locatari idealul un stil de viață, proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din Iasi, oferind avantajele reale celor ce isi doresc sa inceapa o viata noua intr-un cadru deosebit.Locatia confera o panorama magnifica asupra orasului.
Consideram ca siguranta locatarilor este extrem de importanta, de aceea complexul beneficiaza de paza si supravegherea video pentru accesul in imobile. Parcul amenajat deosebit, cu suprafata de 1400mp, inconjurat de blocuri, confera parintilor linistea si comoditatea de a-i supraveghea pe micuti direct din apartament, pentru ca securitatea si bucuria copiilor este un aspect de care dezvoltatorul a tinut cont.
Cum timpul nu este mereu de partea noastra, s-a hotarat economisirea lui datorita complexelor comerciale situate in incinta complexului. Astfel veti beneficia de un magazin Carrefour, farmacie, carmangeria Meat Concept, Cuptorul Moldovencei si alte viitoare spatii la doar 1 minut de casa dumneavoastra.
Lumina incaperii, modernismul impletit cu arhitectura clasica confera viitorilor locatari sentimentul de "acasa", mult confort, energii pozitive, libera miscare, toate rezultand sanatate fizica si psihica.
Apartamentul este complet finisat, la cheie, având toți pereții din caramida (interiori si cei despartitori intre apartamente).
Beneficiati de bransamente la toate utilitătile, contorizare individuala, centrala proprie si sistem de incalzire prin distribuitor, care ofera autonomie pe fiecare radiator si robinet in parte.
Toate materialele folosite la finisajele interioare sunt de cea mai bună calitate, alese cu grija si responsabilitate fata de siguranta si confortul locatarilor. Iar alegerile noastre au la baza GARANTIILE asumate de producatori si echipele de montaj.
Complexul pune la dispozitie 7 blocuri cu apartamente de 1,2 si 3 camere.
Vezi descrierea
Publicat: 19.07.2021 14:07
Actualizat: 19.07.2021 14:07
ID: YL4sAIEONcRZ

Anunțuri similare