Generator/suflanta/centrala/soba pentru incalzire solarii, hale 70kw.

9.900 lei
negociabil
0 vizualizări
Acest generator de aer cald HESTYA 70 este conceput pentru a încălzi eficient si usor ajutandu-te sa-ti dezvolti afacerea chiar si in sezonul rece. Clientii nostri prefera aceste generatoare deoarece costurile sunt minime si asta inseamna ca cheltuielie tale pe timp de iarna nu vor depasi zona ta de comfort.

Generatoarele noastre sunt folosite in solarii, sere, ateliere, hale de producție, adăposturi de animale etc., te poti bucura de beneficiile acestuia in orice incapere de pana in 800 mc.

Funcționează pe lemne, cărbune, coceni, brichete, te poti folosi chiar si de deseurile lemnoase pentru a incalzii incaperea ta.

Generatorul este prevăzut cu capac demontabil pentru un acces ușor la curațarea schimbătorului de căldura, curatarea acestuia atunci cand este nevoie se poate face usor si rapid.

Ventilatorul centrifugal cu care este echipat generatorul oferă o presiune suficientă pentru a împinge aerul cald prin tubulatură la distanța astfel incat spatiul tau se va incalzi uniform chiar daca are zeci de metri lungime.

Se poate utiliza și evacuarea liberă, fara tubulatura, a aerului cald din generator în încăpere incalzind mult mai rapid si mai satisfacator decat cu o soba normala.

Ventilatorului este controlat printr-un controller electronic, tot ce trebuie sa faci este sa il alimentezi si generatorul se va ocupa de restul.

Temperatura aerului cald este afișată electronic si vei stii cu exactitate temperatura aerului cald chiar si pe o luminozitate redusa.

CARACTERISTICI TEHNICE HESTYA 70
Putere termica 70 kw
Volum util de incalzit ≤800mc
Autonomie** ore/incarcatura ≤5
Dimensiuni totale mm
Dimensiuni focar mm 930X620
Greutate kg 460
Consum ventilator 210 W
Presiune ventilator Pa 590
Debit ventilator mc/h 1600
Alimentare 220Vca
Diametru iesire aer cald mm 350
Diametru cos fum mm 200
Ardere controlata nu
Garantie 12 luni persoanele juridice
24 luni persoanele fizice

Produsul este nou, are garantie si este fabricat in Romania.
Se ofera factura fiscala, carte tehnica, certificat de conformitate si instructiuni de punere in functiune si utilizare.

Pretul include TVA. Pretul nu include cheltuielile de transport la domiciliu. Trimitem in toata tara prin reteaua Urgent Curier.
Ne gasiti si pe: Hestya industry.com.
www. generatoare-hestya.ro
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 17:01
Actualizat: 15.01.2022 17:01
ID: ZeiP0F40PJ-c