Garsoniera Renovata - Investitie - Capitale Dorobanti M101

49.000 €
1 m²
0 vizualizări
Va prezentam spre vanzare o garsoniera, semidecomandata, IDEAL PENTRU INVESTITIE, garsoniera a fost renovata recent cu materiale de calitate, este amplasata intr-o zona foarte linistita, zona Capitale, o zona foarte frumoasa, plina de casute si imobile cu un minim de etaje, ceea ce confera aerisire si spatiu intre proprietati, fiind pe strada Londra, in imediata apropiere de Piata Dorobantilor, Victoriei, la 10-15 minute de statile de metrou Stefan cel Mare, Victoriei, Aviatorilor. In imediata apropiere se gasesc nenumarate centre comerciale, restaurante, cafenele, terase, spatii de agrement, etc. Zonele verzi nu lipsesc, parcurile Kiseleff, Herastrau, Floreasca si Verdi sunt foarte accesibile.

Pretabil pentru locuit/ inchiriere/ regim hotelier, respectiv avand posibilitatea pentru obtinerea unei chirii lunare de 300 EUR.

Proprietatea se prezinta astfel:

- bucatarie
- camera spatioasa cu acces catre balcon
- balcon inchis
- debara
- grup sanitar cu aerisire ventilata

Garsoniera fiind renovata complet in 2021 dispune de usa blindata, hidro-izolatie in grupul sanitar, rulouri la ferestre, centrala proprie de proprietate , boiler.

Incalzirea se face prin centrala termica a garsonierei, ceea ce confera costuri minime. Proprietatea are expunere spre Est, asta reprezentand ca beneficiaza de lumina naturala in prima parte a zilei

Va asteptam sa ne contactati sa programam o vizionare si sa ne faceti o oferta!
Vezi descrierea
Publicat: 18.09.2021 21:09
Actualizat: 18.09.2021 21:09
ID: ZoOYTzSNapat