Vand Apartament 2 camere in complexul residential 21 Residence

123.900 €
negociabil
51 m²
0 vizualizări
Direct proprietar!

Vand apartament cu suprafața totala de 55,66 mp din care 51,31mp utili plus 4,35 balcon, situat la etajul 8 din 11, in complexul 21 Residence Politehnica construit in anul 2019 , localizat pe Bulevardul Iuliu Maniu 15H, in imediata vecinatate a Hipermarketului Cora Lujerului si a Institutului de Cercetari Avansate pentru Materiale, Produse si Procese Inovative Campus Politehnica.
Locuinta este decomandata, mobilata și utilată, orientata spre Sud cu vedere la locul de joaca, cu peretii in interior si nefiind in proximitatea liftului.

Blocul are un regim de inaltime de 2S+P+11 etaje, 2 lifturi pe scara, interfon.
Apartamentul este compartimentat ingenios, cu bucatarie inchisa, peretele comun cu living-ul este din sticla securizata, creând astfel senzatia unui spatiu mult mai mare si luminat.

Se preda la cheie, complet mobilat și utilată, cum apare in poze, cu finisaje de înaltă calitate, gresie, faianta, parchet, usi, geam tripan cu sticla Four Season, obiecte sanitare, centrala termica (Veissmann), radiatoare termice, instalatii, racordata la gaze, curent, apa și canalizare, cablu TV, internet
Electrocasnice mașina de spălat și frigider samsung, cuptor, plita, hota,
Aer conditionat

Complexul este unul modern, dispune de un loc de joaca pentru copii, dotat cu accesorii moderne si ocupa o suprafata de 1000 mp, avand si spatii verzi de recreere si odihna, si teren sportiv.
De asemenea, complexul beneficiaza de securitate sporita, paza 24/7, monitorizare video permanenta, iar accesul auto se face pe baza de telecomanda pentru barierele de la intrarea in complex.

Pozitionarea este una foarte buna, avand acces usor la mijloacele de transport, acces imediat la centrele comerciale si de business, cat si la unitatile de invatamant si parcuri.

Transport in comun: Metrou Lujerului (5 min), tramvai 41, autobuz 178, 136, 236, 336, troleibuz 61, 62.

Magazine si piete: Cora Lujerului (2-3 min), Plaza Mall, Afi Cotroceni, Auchan Cotroceni, Lidl Iuliu Maniu, Complex Comercial SIR, Piata Veteranilor.

Centre de business: Politehnica Business Tower (1 min), Afi Cotroceni Business Park, Microsoft Campus, The Light One Politehnica, Orhideea Towers, The Bridge.

Institutii de invatamant: Gradinita Nr.246, Scoala Gimnaziala Nr.117, Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu (2 min), Colegiul Economic Costin Kiritescu, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Spiru Haret, Scoala de Muzica Militara.

Prețul este negociabil pentru plata Cash.

Pentru alte detalii va rog sa ma contactati!

Comision 0%
Vezi descrierea
Publicat: 03.05.2021 16:05
Actualizat: 03.05.2021 16:05
ID: _0xAFhe3tWyj