The Captain's Home - Apartament Mamaia Nord - Regim Hotelier

300 lei
negociabil
0 vizualizări
The Captain's House, situat la numai 30 de metri de plaja, reprezintă cea mai bună alegere pentru vacanța dumneavoastră. Fiind poziționata în nordul stațiunii Mamaia, in fata plajei Mackerel Beach, dar la fel de aproape de alte plaje deja consacrate precum Oneiro Beach, El Comandante Beach sau Kazeboo Beach.

The Captain's House face parte dintr-un complex rezidențial finalizat în anul 2018. Apartamentul este situat la etajul 3 din 5, având o suprafață de 50 de mp, fiind formate din living open space, bucătărie și baie utilate complet, dormitor cu pat matrimonial și o terasă foarte generoasă. The Captain's House se remarcă prin rafinament și eleganță aducând un nou concept de cazare în regim hotelier. Parcarea mașinii dumneavoastră nu va reprezenta niciodată o problemă având la dispoziție gratuit și chiar la scara imobilului mai multe locuri de parcare, accesul facandu-se direct de pe promenada plajei cu acces la bariera. Este plăcerea noastră să vă oferim gratuit rețele wireless de mare viteză, individuale și securizate.

Vă așteptăm oricând cu următoarele dotari:

Living dotat cu aer condiționat, canapea extensibilă în care pot dormi 2 adulti sau 3 copii, masă pentru patru persoane, corpuri de mobilier adiacente, decorațiuni ultramoderne, plante decor, Tv Ultra 4K, grilă de programe Tv extinsă . Din living se face accesul către o terasa spațioasă

Dormitor - dotat cu pat dublu matrimonial, dressing pentru depozitarea hainelor, zonă pentru depozitarea bagajelor, umerașe aferente, comodă, fier de călcat, masă pentru călcat, noptiere, veioze art decor, lenjerie de pat aferentă. Dormitorul are ieșire separată către terasă.

Bucătărie - complet mobilată și utilată cu frigider, aragaz, hotă, centrală proprie cu senzor ambiental pentru reglarea temperaturii, expressor, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, storcător electric pentru fructe, masina de spalat vase, aspirator profesional, tacâmuri, pahare și veselă aferentă.

Baia – utilată și mobilată ultramodern, aceasta conține cabină de duș, mașină de spălat rufe cu uscator, etajeră, decorațiuni art decor, feon, mobilier aferent, set prosoape.
Terasa - prevăzută cu decorațiuni pentru exterior, set două scaune și masă. Accesul pe terasa studio-ului se face separat atât din living cât și din dormitor.

Preturi:
August liber doar datele 29-06 Septembrie 400 lei/ seara

Incepand cu 6 sept 300 lei / seara

Sejur de minim 2 nopti.
Nu acceptam plata cu cardul de vacanta sau vouchere
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 16:08
Actualizat: 30.08.2021 16:08
ID: VYJTCVA8XlXB